A JAK SI MÁM UDĚLAT TU WWW STRÁNKU?

A JAK SI MÁM UDĚLAT TU WWW STRÁNKU? JÁ TO TOTIŽ VŮBEC NECHÁPU PŘIHLÁSILA JSEM SE+A TED BYCH NĚKDE MĚLA DÁT ADRESU TEJ STRÁNKY KTEROU SI CHCI UDĚLAT, ALE TAKY
JAK JI MÁM UDĚLAT? (SAMOZŘEJMĚ VÍM JAK SE DĚLAJ HTML A TAKOVÍ CO K TOMU
POTŘEBUJU)ALE TAKY KDE JI MÁM UDĚLAT? ODEPIŠTE PROSÍM CO NEJRYCHLEJC
www.jakpsatweb.cz
:) lolec
NO podívej. MOžností jak vytvoři WWW stránku je spousta, a tak Ti poradím, co by mohlo být nejjednodužší.
Poznámkový blok--- pokud si někde seženeš HTML učebnici, budou Tě pravděpodobně učit dělat s poznámkovým blokem. Je to ovšem velmi složité, a proto bych tuto možnost vynechal...
Microsoft Word--- určitě máš, ale.... Pořebuješ PLNOU verzi tohoto programu, potřebuješ totiž HTML editor, který to dokáže snadno a pomněrně rychle. Jestli budo nějaké nejasnosti, tak napiš.
Poté až to budeš mít, zaregistruj se -př. WWW.WEBZDARMA.CZ,ale navyhneš se reklamě. Po přihlášení hledej odkaz správce souborů. Tam nahraješ jednotlivé soubory tvých stránek, ale pozor, hlavní strana se musí jmenovat index.htm. S malím ,, i " na začátku. A ola la, je to.
Jestli chceš malou ukázku, podívej se na www.matejblanka.webzdarma.cz a uvidíš, jak je to jednoduché. Určitě mi napiš adresu tvých budoucích www stránek. Matěj
já bych to radši vidět nechtěl... nemám rád lidi, co zapomínají na CapsLock a nechávají ho zapnutý... asi jim slušné vychování nic neříká. VELKÝMA PÍSMENAMA SE TOTIŽ ŘVE! A když na mě řve někdo dotaz a ještě ke všemu naprosto blbý a nesmyslně formulovaný (tzv. dotaz plný dvou tří slov o ničem)... no, nevím co si mám o autorovi dotazu myslet.
<HTML>Nípal: no vidis, on ten dotaz puvodne prisel na info@webzdarma.cz, ale nemel jsem silu na to odpovidat a chtel jsem porovnat svoji reakci s reakci ostatnich :-)

sem tam nam chodi zajimave maily, jako treba vcera prisel jeden jako reakce na zruseni uctu kvuli warezu:

===
Ehm som teenager a vulgarizmy mi teda niesu cudzie tak vam musim
napisat aky pojebany kokoti ste! Proste velmi pekne vam dakujem za
zrusenie! Aspon varovny mail ste mohli poslat vy skurvisiny
pojebany. Dufam ze vam budu deti krivo štať kokoti! Buzeranti!

Váš Vážený (bývalý) uživatel serveru WebZdarma.
===

jojo, slovenstina je super, da se tam krasne nadavat a zni to docela zajimave (viz treba ten klipek co bezel pred par lety na netu "co rikate na soucasnou politickou situaci v nasi krajine?")</HTML>
--Ehm som teenager a vulgarizmy mi teda niesu cudzie...--

:-))) Tak to mě pobavilo, vtipálek....
Ale i ve slovenštině se dá psát s hrubkama ;-) I sprostá slova se "musí umět"...

To Eva Prudilová:
Sám jsem začínal na příručkách HTML pro začátečníky a doporučuji je před tím, než se zkusí jakákoliv příručka na webu. Nejdřív je záhodno pochopit "vo co jako de", proč, kde, jak, kudy, kam...
skurvisiny... to mi nezní jako něco, co ten fracek původně zamýšlel :)) měl by více chodit do školy, aby uměl lépe a bez chyb psát, a ne za školou shánět warez :)))

taky by mohl vědět, že "Váš vážený něco" je kravina... slovem "váženy" oslovujeme adresáta, nepoužíváme ho jako přívlastku shodného před svým označením (jménem, či slovem "uživatel")
To Matej Blanka: Koukal jsem na Tvoje stranky a nepochopil jsem jednu vec. Proc na stranky *matejblanka.webzdarma.cz* davas jako kontaktni informaci adresu Tvyho webu *matejblanka.webzdarma.cz*. A kdyz uz to tam je, tak bych to udelal hned jako odkaz, aby to lidi nemuseli kopirovat (popripade opisovat), stejnou vec bych provedl i s tim mailem.


<a href="mailto:matej.blanka@seznam.cz?subject=Re: A JAK SI MÁM UDĚLAT TU WWW STRÁNKU?">Matěj Blanka</a> napsal:
>
ahoj máš moc hezký stránky mužeš mi prosím poradit jak se to dělá?Děkuji
Jen se mě líbí na tych tvojích stránkách, že ostatním radíš jak se dělají v Poznámkovém bloku a sám je máš vytvořené ve Wordu 97. To je neumíš udělat v již zmyňovaném Poznánkovém bloku (nejlepší program pro psaní HTML, PHP atd.)?
siblba normalne
jak se dávaj do stránky obrázky?
<img src="/adresar/obrazek.gif" alt="krásný obrázek" />
neví někdo jak udělat funkční odka který jde na webu v programu 602text