Co říkáte na "vizitkový" vzhled?

Tak jsem koukal, že v poslední době tady přibylo hodně webů s vzhledem podobným vizitce. Chci si jen pro sebe, ale taky pro ostatní zmapovat, co na tento vzhled říkají různí lidé.

Je pravda, že pro menší rozlišení je to lepší a i stímto vzhledem se dá vytvořit perfektní design, ale mě osobně mrzí ta spousta prázdného prostoru. Toť můj názor a teď vy :-))
Pekne popsane nemas nejake ukazky at vime co presne povazujes vizytkove. hodsem par linku mrknem na t.
2Kapitan
To budou asi takové weby, které jsou centrované horizontálně i vertikálně a na šířku budou mít cca 500px. Nějaké takové už jsem viděl, ale linky nemám :-(
myslíte třeba....basstards.wz.cz nebo jinak.wz.cz..?
tomas: Ano, ano, to je presne ono.
Vizitkvý vzhled má určitě svůj účel. Třeba webík, který je co se týče obsahové stránky chudší, je zbytečné dávat do plovoucího layoutu. To by taky nevypadalo pěkně. Ať to má vzhled jaký chce, hlavně ať se v tom člověk vyzná...
plne suhlasim s dymik-om,
ak je web prehladny a pekne graficky spracovany, nezalezi, ci ma plavajuci, vizitkovy, alebo neviem aky vzhlad.
Mě osobně je vizitkový vzhled sympatický.

Jak už tu bylo řečeno, pro web s nepříliš rozsáhlým textovým obsahem je to přímo ideální, protože třeba dvě věty v jedné sekci by v nějakém sloupcovitém layoutu vypadaly strašně osaměle.
Me se libi vizitkovy ktery ma pevnou sirku ale vysku nenapevno 100% ale to uz neni vlastne vizytka :o) Vemte si ze hodne lidi uz pouzivaji montor 19 pak to vypada dost divne :o)
No z tech dvou webu tu byly linky me nenadchnul ani jeden :-/ Proste mi pripada divny delat stranky do iframu kterej je navic nedoporuceno pouzivat.
bohyn: Ale to nemusí být jenom iframe. Někdo to může dělat i pomocí DIVů. Tady hlavně o to, jak se ti líbí vzhledově
Hmmm, tak konečně něco co se dá hodnotit jako śkvělý. Mně osobně to upoutalo. Pěkný desing a celkově pěkně udělaná vizitka. Jen tak dál

by Sargas
Máte na mysli něco jako moje stránky? :o))
hujhjhjhj
A nebo moje ;) www.allenweb.unas.cz