zašifrování

Potřebowal bych znepřístupnit zdroják,aby si jej nikdo cizí na cizím pc nemohl přečíst.Díky za radu
Tak aby to nikdo nerozšivroval to určitě nejde... Takže je to úplně na nic. Nepokoušej se o to...
ja myslel jen,že pokud si někdo zadá "zobrazit zdroják" ,tak aby se neobjevilo nic...
Každý prohlížeč musí mít k dispozici zdroják. Nesnaž se ho šifrovat či to bránit, je to zbytečné. Kdybys ho zašifroval opravdu tak, aby nešel zobrazit, nezobrazí ti browser ani stránku.

Nikdy nelze zabránit zobrazení zdrojáku, i kdyby se např. výrobci browserů dohodli a zrušili možnost zobrazení zdrojáku ;)

Nesnaž se o to, prostě dělej, jak umíš... všelijaké takové ochrany jsou naprd, uživatele mohou otravovat, ale hlavně zabírají cenné místo a prodlužují cenný čas uživatelům se slabším připojením.
To už se tu nejednou řešilo a výsledkem je že to prostě nejde!
Jde to javascriptem, že když chceš kliknout pravým tl. myši, tak to tím skriptem zakážeš. Ale stačí, když si někdo JS vypne a myslím, že máš smůlu!

Ale jak říkají všichni, vyprdni se na to !

Petr
Jenze bys musel dat zakazat i jednu "windowsackou" klavesu na mysi a stejne by se ti tam dostali. Mohl bys to zkusit pres nejaky skript (zkus www.hotscripts.com), ale ani to neni stoprocentni.
Ale podle mne je to stejne zbytecnost...
Já myslím, že kdyby ho chtěl někdo opravdu vidět, tak si cestu najde. Na internetu se najde pár takových "sviní", které místo vlastního výtvoru prezentují zkopírovaný vzhled, ale většina lidí si ho podle mě nechá zobrazit jenom kvůli posouzení a nebo potřebují zjistit jak se dělá tohle a tamto.
docela by me zajimal _jediny_ duvod, proc skryvat html zdroj... ten ma nest pouze informaci a ta je urcena k zobrazeni.

jina vec jsou .css nebo .js soubory, ktere jsou textove a web server je na pozadani ochotne vyda... ale s tim se holt nenecha nic delat. stejne tak, jako si neochranis obrazky proti tomu, aby ti je nikdo nezkopiroval.
Ale jinak tam hoď třeba AES256 a nikdo si ho nepřečte :-)
A nebo hash MD5 a nepřečteš si ho ani Ty ;-) Už nikdy :-)
ja mam zaujamavi zdrojak odpis ako chces
To uz se tu resilo nekolikrat sifrovat se to da nekde jsem videl na netu online sifrovani ktere se mi docela libilo :o))
<HTML>LOL</HTML>
//To uz se tu resilo nekolikrat sifrovat se to da nekde jsem videl na netu online sifrovani ktere se mi docela libilo :o))

mno nevim teda
Nerikam ze bych to pouzival na vsech straneckach ale uz jsem to vyuzil na 5 straneckach s ze 100 a jsem spokojen. Ale uz to nepotrebuju takze nic :o))
zobrazit se zdroj da vselijak, jak bylo receno vypnutim JS, nebo zobrazit>zroj. kod, nebo pomoci nakeho stahovaciho programku
Mili plusminusu zustan vklidu sifrovanim nic neuvidis. Staci kdyz si nekdo vytvori vlastni sifrovaci styl a mas po ptakach :o)))
Jde to znepřístupnit:-)

Když v tom zdrojáku uděláš takový bordel, že se v tom ani ty nevyznáš, tak zaručeně se v tom nikdo jiný nebude hrabat :-). Nebo druhé řešení nic nenapsat, nebo to alespoń nedát na net :-).

Jen mi řekněte, naco potřebujete ukrývat zdrojáky. Jestli se vám to někdo krade tak ho politujte a napište si něco lepšího :-)
Co takhle nějakej důkaz místo slibů :-)
Nic co? Tak už to tu neřešte! Prostě a jednoduš to NEJDE!
sXmax: To musíš napsat alespoň 100x, aby si odradil ty, kteří pořád dokola na diskuzích píšou, že "to určitě nějak jde", a nepřesvědčí je o opaku nikdo ;-)
Tak jo jestli se ten zrrojak tady neskomoli kdyz ho tu vlozim tak si ho skopnete a ulozte jako html a pak mi sem dejte cistej zrojak at vime jak nam ho pan sXmax rozlusti :o))

<body><script language=JavaScript>var p="";var a="DDFJGCFOFNDFANAKANAKDDFJFGFCFFDFANAKDDFOFGGCFCBNFJGCGCFRCHFGFSGDFKGEDEBPDKFQFPGCFGFPGCCHEAFCFPFIGDFCFIFGBPBNFEFQFPGCFGFPGCDEBPFEGBBPDFANAKDDFOFGGCFCBNFJGCGCFRCHFGFSGDFKGEDEBPDKFQFPGCFGFPGCCHEIGHFRFGBPBNFEFQFPGCFGFPGCDEBPGCFGGGGCCJFJGCFOFNDCBNFEFJFCGAGBFGGCDEGFFKFPFFFQGFGBCHCLCMCPCKBPDFANAKDDGCFKGCFNFGDFEIFCFMBNFEFQBNGBFOFGFLFFFKBNFLFCFMBNGCFQBNFFFGBNGCFCFMBNFEFQBNFLDDCJGCFKGCFNFGDFANAKDDCJFJFGFCFFDFANAKANAKDDFDFQFFGHBNFDFIFEFQFNFQGADEBPBQCKCKDNDNDNDNBPDFANAKANAKDDFRDFANAKDDBOCHCHGFFGFDFDFQGCBNFDFQGCDEBPEEGDGAFRFNFGEIFGGGGCBPBNEEEGDMEKDQDMELDEBPDJGDFDGDFDGDBNFEFQBNGCFCFFGHBNFEGDFOFKGCFGBNFDGDFDGDFDGDBNGEFNFGGBGCFGBNFOFKBNFPFGFMFCFOBNDBFQCDCDBPBNCHCHDFDDCJFRDFANAKANAKDDFRBNFCFNFKFIFPDEBPFEFGFPGCFGGABPDFCAFPFDGBFRDCDDCJFRDFANAKDDFRBNFCFNFKFIFPDEBPFEFGFPGCFGGABPDFCAFPFDGBFRDCDDCJFRDFANAKDDFJCLBNFCFNFKFIFPDEBPFEFGFPGCFGGABPDFCAFPFDGBFRDCDDCJFJCLDFANAKDDFJCLBNFCFNFKFIFPDEBPFEFGFPGCFGGABPDFDDFHFQFPGCBNFEFQFNFQGADEBPBQDNDNCKCKCKCKBPDFEIFCFMBNFEFQBNGBFOFGFLFFFKBNFLFCFMBNGCFQBNFFFGBNGCFCFMBNFEFQBNFLFFFGBNGCFQBNFPFGFDFQBNANAKFPFGFLFFFGBNDBFQCDCDDDCJFHFQFPGCDFDDCJFJCLDFANAKDDFRDFCAFPFDGBFRDCDDCJFRDFANAKDDFRBNFCFNFKFIFPDEBPFEFGFPGCFGGABPDFEIFCFMBNFLFQBNFNFKFFFKBNGEFGBNGIFFGAFQFLFCFMGDBNFLFGBNFMFQFOFGFPGCFCGABNFRGAFQBNGEFCGBBNGCFCFMBNFOFKBNFJFQBNFPFCFLFFFGGCFGBNANAKGIFCFEFKFPFCBNGCFQBNGBFNFQGEFGFOCAFPFDGBFRDCBNFDGDFDGDFDGDBNDBFQCDCDDDCJFRDFANAKANAKDDCJFDFQFFGHDFANAKANAKDDCJFJGCFOFNDFANAK";for(i=0;i<a.length;i+=2){p+=String.fromCharCode((a.charCodeAt(i)-65)*19+a.charCodeAt(i+1)-65);}document.write(p);</script></body>
Hmm tak to nevyslo orezalo to ale to nevadi i tak mi precti co je vlasne ve zdrojaku jako co se zobrazi jako stranka :o)
vsechen zdrojak je v promenny 'p', zalezi na tobe jak si ji vypises
to ja vim ale zjisti mi co je vnem rikali ze to zjistit de ze to prej zablokovat nejde tak se ukaz :o)
co treba document.write ('<pre>' + p + '</pre>')