Problém s CSS a vnořováním? či jak to nazvat

http://www.bk-klan.wz.cz/ mrknete,, nic hodnotit nemusíte ..stejne to stoji za ... :) ale jde o to menu vlevo. Melo by se pri najeti mysi podbarvit oranzove ..to je v poradku , navic by melo pismo zcervenat... to je take v poradku..ale jen 1x ! Kdyz kliknete na nejaky odkaz (ktery zatim nikam nevede) a pote si pres ZPET vratite zpatky a obnovite stranku ... PISMO UZ NEZCERVENA ... nevim kde mam chybu, nekde v CSS asi sem to nejak totalne pos* a neumim to opravit. Muzete se na to nekdo mrknout?

V pripade potreby si ulozte stranky a *.css se vam ulozi.

THX MOC ...
skusal som to a mne to facha v pohode aj po vrateni sa spat, aj po refreshi stranky. Takze asi si nic nepos*. Skusal som Operu 7.10 a NN 7.0.

Ale to menu ma ani tak netrapi, ako ten zvisok. Horny div sa nejako divne prekryva s tym spodnejsim, div "content" uteka v NN asi tak o 30px pod ten kremovy ramcek a je siroky len nejakych 50px, skratka layout je dost rozhadzany.

V opere je to o nieco lepsie, ale tiez nie OK.
no to menu sem si uz opravil, problem byl v tom ze sem a:hover dal pred a:visited a MLATILO se to ..´


o tom rozhozeni uz vim, sem to vykrystalizoval jen pro IE a 1024x768 .... vycentroval. To opravim. dik
jj vypada to OK - mozna bych mel zajem stat se jednim z vas - i kdyz posledni dobou uz TO nehraju pac se mnou z okoli nikdo nechce hrat
Jen takový detail: ty odkazy jsou na čtení jen po najetí schválne? (mluvím o těch v textu). Z takových stránek lezu rychle pryč a už se na ně nevracím. BTW je pomlouvám kde můžu!
MrTriska: ozvi se na ICQ # 176031471 a domluvime se, nebo se stav na GAMEZONE asi tak 3-4x tydne tam trenujeme k veceru ... prefix [BK] :)

Jack_Rozparovac: ty odkazy nejsou schvalne, nenastavil jsem jim jeste tridu, byly delany na cerny pozadi jak vidis v dolnim pruhu. Opravim az na to budu mit cas. Co se tyce tveho pomlouvani, pomlouvej kde ces, LOLKUM a CHUDAKUM se neporuci :D
Děkuji za pěkné uvedení, nicméně si všimni, že na mých příspěvcích je vždy, podotýkám VŽDY, něco pravdy! Jen objektivní kritiku viď?
nevim, tvoje prispevky sem zatim nevidel, nicmene si vsimni, ze v tomto threadu neni napsano... LIBI SE VAM MUJ WEB, muzete zhodnotit ... ? ale byl nazvan trosku jinak, tak jakym pravem ho hodnotis? Az budu stat o nazor tak si o nej reknu ... nicmene si o nej reknu lidem co tomu trosku rozumej ... bye