Potvrdte prosim, ze databaze je mrtva... At vim, ze chyba neni u mne. O.
chyba skutecne neni u tebe :(
Co se stalo, jeden můj web na databázi stojí a leží, držíme palce Míro, snad to brzo zprovozníš.
No jeste ze jsem dneska zalohoval....
Opravdu. Dokonce HTTP nefunguje jak má (každé druhé zobrazení stránky skončí na čímsi jako Špatné URL) ale je zajímavý, že tadle diskuze (určitě je založená na MySQL) chodí
To bude tim, ze wz bude mit jeste nejaky interni databazovy server. Mozna dokonce postaveny na komercnim produktu. Aneb, ty bys dovolil sdilet servisni a uzivatelske ucty v jedne databazi?
jj, je to mrvy, mne to zabilo forum
Me taky nefachčí..:-((((
Kdy to zprovozníte,prosím..?
hmm, mě to taky zabilo fórum a už mi píšou lidi :-)
Je to v prli:-(( Ja na tom mam skoro celej web:-((
já jenom fórum, ale to je to proč ke mě lidi choděj.
Mne takhle vubec nefunguje stranka! :(
Co takhle nejaky vysvetleni, hm?
Dobrý, už se na tom pracuje...:-).
omlouvame se za problemy s hw byly doufam vyreseny vymenou disku
> Datum: 06. 09. 2002 06:33
> Dobrý, už se na tom pracuje...:-).
ono se na tom uz pracovalo v dobe prvni reakce na toto tema, takze se nezlob, ze jsem byl v pul sedme rano uz trosku nevrly
sprobujcie mysql.wz.cz - nie ma
Zvlastni, cely web mam postaveny na MySQL a vsechno mi funguje. Akorat nejede "mysql.webzdarma.cz".
No ted uz databaze funguje...
Jenom vcera mi navstevnici mohli na strankach videt jen hlasku "chyba databaze".
Bohuzel na tehle chybove strance nemam reklamu, takze jsem asi porusoval podminky :o)
To ste to zjistili brzo chlapci ;o)...ja o tom vedel uz vcera pres den ;)
Mne uz jde pripojeni k databazi, ale pise mi to "1: Can't create/write to file '/tmp/#sql6c3_2b73_2.MYI' (Errcode: 13)" a nejde mysql.webzdarma.cz.
Me to jede uplne v pohode
to zrob bacup mysql nie da sie . U mnie jest strona na xoops i nie ma blockow
Porad mi nejde PHPmyAdmin
mam swoj phpmyadmin i dziala. darmowe mysql jest na www.freesql.org. Nie ma problemow