Hodnocení: prumka.kvalitne.cz

Nazdar,
potrebovala bych od vas poradne zkritizovat muj web, jde o stranky http://prumka.kvalitne.cz , nektere stranky nejsou jeste hotovy, ale obsahove by mel byt stejny jako http://1b.wz.cz , jde mi hlavne o kritiku designu a pak mi to tam hlasi nejakou chybu, nejsem v tom tak zbehla, tak sem ji tam zatim nevylovila:o)
predem dikec;-)
<HTML>moc pekne</HTML>
No, zatim toho tam moc k hodnoceni neni, ale IMHO by to chtelo trosku ozivit ten celkovy vzhled... zkus do toho zapracovat nejakou lehci grafiku.
Az to bude komplet, tak dej vedet a ja na to mrknu podrobneji :)
V galerii nefunguje odkaz : Podzim 2003, Praha, Praxe a samotny nazev galerie taky hlasi chybu...

chyba 404 - soubor nenalezen...
Richard-- ;-)) Já ten tvůj suchý anglický humor fakt žeru.....
Roxyman:no psala sem že něco ještě není hotový:o)ta galerie no a pak ještě odkaz s anketama:o)ale to pude dneska večer všechno dopořádku:o)
Grafika - skoro zadna, zkus dodelat, projed si stranky HTML validatorem na w3.org, potom odstran ty chyby. Stranky bych predelal na ten validni HTML kod, graficky design bych zaridil pouze pomoci CSS.
Asi bych dal to menu i do galerie :-o
IMHO neni stoprocentni validnost HTML ani CSS zas tak dulezita. Stejne si to kazdej browser zobrazi po svem. Spis je nutne to optimalizovat pro tech 99% nejpouzivanejsich, tj. IE6, IE5.x, Mozilla 1.3 a vejs a Opera ...bez ohledu na validnost toho kodu :)