Hodnocení: hhpz.webzdarma.cz

Jsem sice začátečník, ale snažím se... hhpz.webzdarma.cz
Ohodnoťte prosím nejen vzhled ale i obsah. Dík
Tohleto už se tu přece nedávno hodnotilo... Nastaly tam mezitím nějaké výraznější změny?
Mozna by nebylo od veci, aby ses na to sam podival pod nejakym jinym prohlizecem nez je IE. Ja to jen tak zkusmo otevrel ve Firefoxu a i na tak jednoduche strance se to docela slusne rozhazelo...hlavne tedy cast nejdulezitejsi - menu.
Stejne tak kodovani... Mohl bys ubrat keywords a pridat nejake potrebnejsi meta informace.
Zakazovani volby pres prave tlacitko je zbytecne, ponevac funguje jen v IE a pokud ti jde o zobrazeni kodu, tak ten si vyberu z nabidky zobrazit.
Ty ankety bych trosku lip barevne sladil s webem.

...tot asi vse, co me napada :)
Hodne uspechu ve zdokonalovani se (a webu) :)))
Pro Broli: to prave tlacitko byl jen takovy hloupy pokus, nova verze stranek uz bude bez tehle kravinky. Taky by to prave tlacitko melo fungovat v Netscapu, ale to je jedno. Nechapu proc se to menu rozhazuje, kdyz jsou to obycejne CSS. Mozna ze je Firefox nepodporuje? Ja mam vubec problemy s testovanim na jinych prohlizecich, jelikoz mam dost maly harddisk 3GB a skoro dva zabiraji ostatni programy. Tim padem setrim kazdy bajt.
Neviem, ako to napísať čo najjemnejšie, ale: HNUS!
jj, tak by se to taky dalo říct!
Můj kamarád tomu říká blivajz ;-) Ale začátky jsou vždycky těžké....
absolutni souhlas s guglem .... barvy na nic, kod je jeden fujtajbl (jdi do validniho HTML kodu a vzhled udelej CSSkama) viz css primo v levym framu. na ostatni prohlizece kasles, neni to o podpore, ale o tom udelat to tak, aby to jelo vsude ....... a ted du zvracet :D (blba nalada a vztek se nekde vybit musi :x )
HPPZ >> "možná, že Firefox nepodporuje CSS..." - to je hláška týdne :-))) Geckoní prohlížeče podporují CSS extrémně dobře. Předpokládám, že problém toho splácnutého menu tkví v odlišném box-modelu IE. A když do toho CSS přimícháš ještě <font size="+1">, musí z toho zákonitě vzniknout strašnej blivajz...
A já myslel, že to menu je tak schválně;-)) Překrývající se dlaždice....

btw. 'Hledám sponzora' svědčí o určité autorově naivitě.....
Hmmm, to pravy tlacitko je fakt na nic, ale diky němu se zjistil jisto shyzofrenii MyIE2: Sice tu krasnou hlasku zobrazi, ale po ni zobrazi normalni kontextový menu.

K tematu:
Grafika: HNUS
Obsah: Nemam čas to celý číst
Pro ty co byli v návštěvní knize: Moje příspěvky jsou jen ty, kde je uveden autor HHPZ, je totiž několik lidí, kteří závidí to málo(přiznávám,že se ještě musím hodně naučit) co umím, jelikož oni neumí ani to.
Pockejte, vyprintuju IP adresy několika příspěvků a uvidíte...
... uz je to tam. Nechte si načíst stránku a v pravém rámci dole najdete odkazy "Důkaz1" a "Důkaz2". Přesvědčete se o podlosti Ondřeje Zv.
Něco k obsahu?