Hodnocení: broli.euweb.cz

Prosím o hodnocení stránek http://broli.euweb.cz a http://webdesign.czechian.net, děkuji za Vaši kritiku
<HTML>To broli.euweb.cz ma velmi dobrou uroven i kdyz jako zakazka by mi to nestacilo.

webdesign.czechian.net

uz je jine kafe... konecne clovek ktery opravdu o tvorbe grafiky a designu neco vi. Presne takhle si predstavuji praci profesionala...

Doufam ze tuhle tvoji praci shlednou i ti kteri si mysli ze o designu a grafice neco vi. Zatim nejlepsi prace kterou jsem tu videl.

Podle ICO soudim ze se tim jiz zivis, coz me neprekvapuje.</HTML>
Měl by jěště někdo nějaký názor na mé stránky?
http://broli.euweb.cz mi urvalo oči (v negativním smyslu) tím "personaly website". Když už, tak personal :-/ A je to moc světlé a je tam smíchaných moc typů písma.
Do té grafické hlavičky bych připsala ještě jednou "Broli" nebo aspoň adresu webu. Nejlépe přes obrázek toolbaru z IE ;-) "Personaly website" mi totiž přijde spíš jako charakteristika, než název... Po technické stránce je to zastaralé, plné rámů a tabulek.

http://webdesign.czechian.net vypadá nádherně, ale zase je to tabulkové, což není tak úplně můj styl :-) Taky bych řekla, že jpg není zrovna ideální formát pro ty malé obrázky v menu. A ještě bych řekla, že navigace by měla být pokud možno textová...
Je to moc pěkný a já nevím, proč má někdo stále námitky proti tabulkám.
Možná, že můj předešlý příspěvek vyzněl zbytečně tvrdě. Kritizovala jsem zápory a nezmiňovala klady. Jasně, že je to moc a moc pěkné. Broli má webdesignérské oko :-)
Freyo dík za tu kritiku, od Tebe to sedí, že můj design je hroznej a zastaralej, Tvý stránky jsou totiž úplná hrůza, kdybych takový měl, tak vůbec neuvádím jejich adresu, nekritizoval bych tady a šel bych se být Tebou zahrabat a dlouho nevylejzal!
bereš to nějak moc osobně, nezdá se ti? :-p
Osobně, ani ne, ale Ty si tady hraješ na nějakou moc velkou kritičku.. a při tom Tvoje stránky jsou děs. Máš asi nějaký komplexy co, takhle tady každýmu zkritizovat stránky, hm?
Copak Freyo, došly ti slova nebo už jseš někde zahrabaná?
Kritika je subjektivní názor. Každý může nějaký mít, dokonce i já...
Myslím si, že kritika by měla v důsledku vést k tomu, aby se weby neustále zlepšovaly. Jak jednou řekl někdo na Intervalu, rubrika "poplácávání po zádech" je jinde. Obávám se, že tady to bude v něčem podobné.

Mimochodem, proč jsi předkládal ty weby ke kritice, když se takhle čertíš hnedle, jak uslyšíš první méně nadšené hodnocení? A když nechceš, abych to kritizovala konkrétně já, měl jsi na to upozornit už v prvním příspěvku.

Nemyslím si, že bych byla nějaký vzor dokonalosti. Ale kdyby musel každý být největším světovým uznávaným odborníkem, než se odváží cokoli říct, tak by nakonec na světě žádné kritiky neexistovaly.

btw, díky za to, jak neustále nadáváš na můj web. Nelíbí se ti? Beru to. Jsou i lidi, kteří mají jiný názor.
Ne kritiky se opravdu nebojím, jen mám pocit, že ty webdesignu nerozumíš, ale aby jsi i přesto někoho zkritizovala tak sem do fóra něco sesmolíš, co némá hlavu ani patu. Mě nemusí web hodnotit jen největší odbornící, ale zase ty si tady nemusíš vybíjet své komplexy a za každou cenu mi tady znehodnocovat web!
Re: Broli
Pravda, tvé webové stránky jsou na první pohled velice pěkné, škoda že se to samé nedá říci i o tvém charakteru. Podle tvých argumentů typu "di se zahrabat", nebo "seš zakomplexovaná" soudím, že v dětských domovech je to s výukou základů slušnosti dost špatné. Nechce se mi věřit, že by tě takhle vychovali rodiče.
Co se místo arogantního napadání pokusit o věcnou diskuzi? Jestli se ti zdá kritika neoprávněná, není nic snažšího, než ji vyvrátit argumenty. Vzhledem k tvým předchozím příspěvkům nepočítám s tím, že bys to pochopil, ale já už jsem takový naivka.
No Cebrku je vidět, že to v dětských domovech nějak znáš, asi jsi jima prošel, co? Hm, škoda, že nejsi jen naivka, ale i dost velký hlupák. Když jsi takový kritik, pročpak neuvedeš svoje stránky ať se kouknem na tvé dílo?
<HTML>Je to sice tvrde co rika Broli, ale ja s nim souhlasim i kdyz ne tak uplne ve vsem.

Podle me je vetsi machr (ci programator jak chcete) ten, kdo stvori velmi dobrou praci treba i s minimalnimi znalostmy v oboru nez ten, kdo je sice guru, ale vysledek prace = nula.

Pokud se ohrazuje tak na to ma a ja s nim souhlasim.

IMHO Co je komu potom rozebirat source a hledat tam kraviny kdyz dulezite je to co clovek ma videt!</HTML>
Richarde dík, s tím sourcem máš pravdu, hledat v source kraviny je blbost
V případě, že je blbost zaobírat se zdrojáky víc, než je nutné, to tu můžeme všichni zabalit a ty weby si prostě namalovat v Photoshopu. Aspoň se potom nebudeme hádat :-/
Broli: Tvoje stránky jsou moc hezké (Zvláště http://webdesign.czechian.net), výtvarné cítění ti rozhodně nechybí. Všechna čest. Možná ti ale chybí trocha soudnosti nebo slušného vychování. Kolik ti je proboha let? Chováš se jak uražený 12-letý spratek...Zdravim
<HTML><i> ty weby si prostě namalovat v Photoshopu</i>

ja myslel ze se to tak dela bezne</HTML>
no pockej, tak tobe se nelibi moje auticko? to tvoje je mnohem horsi a vubec: tatinek vam vyhlasi valku :-)


lidi no co to je? kdyz chcu slyset kritiku, tak snad pocitam s tim, ze neuslysim jen chvalu ne? proberte se
To si snad děláte všichni srandu nebo co? Chudák Freya která se snaží všem pomoci seč může a vy jí takhle seřvete :(

Broli: jsi fakt ubožák, co víc dodat
a kgo si myslíš že jsi ty, freya je akorát pěknej fracek, co tady všechny kritizuje a její stránky přitom stojí za starou belu, ona si tady hraje na nějakýho všeznalce..
Broli >> chlape, co se mi to pořád snažíš vnutit? Kdy a kde jsem řekla, že všechno umím, všechno znám, všude jsem byla? Copak tvrdím, že moje věci jsou nejlepší? Máš o mně nějakou utkvělou představu, která nemá s realitou nic společného...
<HTML>Anger?


Mohl bys trosku pribrzdit at to nemusim mazat...</HTML>
Anger? Co nebo kdo je to?
Richard..ty jsi kdo, že to tu budeš mazat?