Hodnocení: bk-klan.wz.cz

Tak jeste sem vsecko neosetril, XHTML mi hlasi naky chybecky... tak to zatim nijak nekomentovat ...

rad bych nejaky objektivni nazor na webik ... samozrejme kritiku, budu rad kdyz najdete i neco pozitivniho, at moje snaha nesla vnivec ...

THX

www.bk-klan.wz.cz

PS. tu reklamu tam dodam.. sem si hral furt s nastavovanim prvni vstupni strany az sem to nejak prekopal..dodam do 24h slibuji :o)
jeste poznamka.... only 4 IE .. zatim ... :/
Celkem to de, na kod sem se nekoukal, grafika ujde
ujde to..
Taky se mi to líbí ...
nechce se mi zapinat ie, takze nic.. :/
<HTML>je to dobre... sice ne az tak jak by to slo s jeste troskou praxe,ale talent na to mas</HTML>
Je na tom vidět velké nasazení. Jen tak dál :-) Ráda to prozkoumám důkladněji, až to někdy pojede i v Gecku.
OOUu tak thx, tolik pozitiva jsem opravdu necekal. Specialne me tesi Richard / Master se svoji zaverecnou casti vety :) ... nemyslim si ze bych byl nejaky grafik, programator ci neco ...

litam od photoshopu ke css, ted k php ...a nic neumim poradne, spis od vseho neco, a moje drivejsi weby vypadaji jako by byly usity horkou jehlou. I tento se mi trosku tak jevi ;) ... protoze mi tam stale neco chybi.

Nenajde se tam neco co tomu chybi? Jinak dik vsem za odezvu... jeste nekdo dalsi?

22k_work
cus kozorohu, tak k tvemu webu. Je vcelku pekny, barvy mas sladeny, urcite v tobe neco je, ale chtelo by to jeste trosku dobrousit, souhlasim s masterem, vic praxe a bude to za neco stat ;-).

Nasel jsem ale jednu chybicku, ktera trosku bije do ocicek. To oranzove pozadi na hlavni strance tvori pri blizsim zkoumani male obdelnicky, tak si to urcite nechtel, je to spatne poskladane , melo by to byt o 1px blize a pak by to ty obdelniky neukazovalo.

Jinak se snaz dal chlapce ;-) .