První pokus

Ahoj,
ve škole jsme měli jako seminární práci vytvořit webové stránky.
Můžete se podívat a zhodnotit? Případně poradit co vylepšit?
Moc vám děkuju. www.xtrek.wz.cz
No není to špatný.
vyzera to pekne, mas tam vsak nejake nefunkcne linky a tie obrazky by sa zislo swapovat, nie ich nacitat po prejazde mysou.
Tak nevím... To je úroveň našich škol tak mizerná? Kdo psal, že je to fajn? Tabulkový layout je dnes už víte kde! Pak vzhled - to je průměr, viděl jsem horší... Velmi jsem se nasmál u veselého menu - "Obrázky" se pokaždé objeví jinde - to je pěkné zpestření. Zkoušel jste validaci? HTML 4.01 TRansitional je velmi měkká norma a vy ji nesplňujete!

Celkově je to ale podle mne hrůza a děs!
Uroven vyuky IVT.. bez kometare, vim o tom svy
Já mám bohužel taky zkušenosti... Nejlepší je asi vážně nekomentovat. Vzhled bych chápal - jeho tvorba se nedá naučit - ale kód by měl být alespoň validní!
To Radek Šerý:

Nic proti Tvým stránkám a je mi po tom sice prd, jinak jsou pěkný, ale dávat reklamu do popup okna, no nevím jak se to líbí Masterovi a spol.
Já vím, ale za chvíli se stěhuju na koupenou doménu... Pak tam bude jenom jakýsi přesměrování i s reklamou v porádku.
no nevim jestli je to jenom muj vlastni poznatek, nebo i vy neco takoveho u vas na skolach pozorujete, ale ucitele vypocetky vetsinou vedi o pocitacich jeste min nez ja a ze ja toho tedy moc nevim... :) Ale kdyz za vama prijde v prostred hodiny cestiny profesor na vypocetku ze vypadl internet at se na to jdete kouknout a vy zjistite ze jim vypadl kabel ze sitovky, tak to je dost kruty nemyslite? :)
O vyuce se u nas neda mluvit, rozdaj se papiry a delejte si co chcete, myslim ze kdyby se u nas melo ucit html, tak by ty stranky dopadli stokrat hur nez tady ty.... :) to bych to asi vyucovala ja, protoze jak pozoruju jsem jedina co to tam (v ramci mich moznosti) ovlada :) Stranky nasi skoly delal zastupce a uprime se za ne dost stydim, fungujou jedine v MSIE 6, jinde ne... dost husty :)
<HTML>neni to spatne.. nicmene jeste ze nejsem tvuj ucitel*



* - kdybych jim ale byl, tohle by jsi nestvoril za delsi dobu nez 20minut</HTML>
nie je to zle, hadam by som tam nedal tu uvodnu stranku ale rovno celu stranku. Prvotne som si myslel ze okrem tej uvodnej stranky tam nic ine nieje.
takze ten pokec typu toto je projekt ..... by som dal het
Chybí <!DOCTYPE...

<SPAN class="nadpis2">Květen 2004</SPAN><BR>
Proč ta zrůdnost, zrušili snad tagy <h1>, <h2>,... ?

U značek <img ...> chybí alt="..."

Japonská měna má název Yen.

je nutné si uvědomit, že značky DIV a SPAN slouží pouze k formátování vzhledu na monitoru nebo jiném výstupním zařízení, ale nedávají dokumentu žádnou strukturu. V daném případě jsou použity nesmyslně, doporučuji naučit se zacházet s tagy P, H1,...H6, UL, OL a omezit používání značek <BR>

Vzhled stránky není špatný, když se zlepší její struktura, bude to OK.
Tak nevim, ale jestli jsou tohle tve prvni webove stranky, tak se mi to zda vice nez slusne.... :)