neco prekvapiveho a vyjimecneho - kritika webu... :)

JANIKA: ja tu zeleno-zlutou barvu delal v pixyho mixeru. a je imho mnohem hezci, nez ta modra. bud ji tam dam zpatky, enbo zkusim vymyslet jeste lepsi barvy.
JANIKA: a jakej text bys tam dala ty? ta stranka je informacne uplne o nicem. kdyz by tam mel byt smysluplny text, tak by byl na dva, mozna i tri radky v jedne sekci.
mirrda >> hihi :) ja bych se takovou kravinou hlavne vubec nezabyvala :)
JANIKA: No já myslel třeba matrjoška hack, ten je docela užitečný. A samozřejmě si o tobě nemyslím, že jsi lama:-) To řešení rolloveru jsem uváděl proto, že ho sám používám a jeví se mi jako ideální...
mo matrjošky ještě jo? trvdě je odsuzuju a budu si je rvat do stranek? :) co bych potom byla... :)
Ten rollover je dost dobry, taky jsem ho už použila... :) je to fajn že je to bez preloaderu, jinak ty obrazky muzou vynechavat... hlavne ted v te moji nove opere jsou s tim dost velke problemy... a vubec tahle nova opera odhaluje a nepodporuje strasnou spoustu veci...
No, to já je zase neodsuzuju. To, že se mi stránka zobrazí korektně ve všech prohlížečích, je pro mě důležitější než to, jak bude potom vypadat kód...
Matrjošky nevidím jako až takové velké zlo, a používám je... Když si tím box-modelováním nechceš špinit HTML, dá se na to použít podtržítkový hack. Ale matrjošku mám radši, zdá se mi flexibilnější.

btw, účet mirrda.webz.cz je zablokovaný (kvůli display:none u reklamy, předpokládám)... škoda, docela bych se mrkla, o čem se v téhle diskusi vlastně mluví :-)
Freya: Je to hned na druhém řádku :-) :

takze tvrde do me...! http://bukos.webz.cz
a sakryš, sorry... jsem utahaná a nečtu pořádně :-/

Hele, tahle stránka tu už jednou byla, pamatuju si tu fotku...
Vypadá to až surrealisticky, takový čisťounký kód a takový, eh... špinavý obsah :-)))

Ta modrá je fakt dobrá.