neco prekvapiveho a vyjimecneho - kritika webu... :)

takze tvrde do me...! http://bukos.webz.cz

pozn.: reklama je zatim display: none, chci ji dat 10px pod obsah (na vysku natahovaci div, absolutne pozicovany) a nevim, jak :'(

zacnu se kritizovat sam a vy pokracujte, to tu jeste nebylo :)
1.) to #fff pozadi by mohlo mit jinou barvu >> jeste nevim jakou
2.) mohlo by to byt vycentrovane doprostred >> nevim, jak to vycentrovat, je to absolutne pozicovane
3.) jak uz jsem rikal, absence reklamy
4.) pocitadlo pocita kazde kliknuti na odkaz >> to je zamer.
<HTML>my jsme tady asi hodne pro srandu co? :-)
.... myslim ty obstrukce kvuli reklame, proste si to hodis display: none a jeste na to upozornujes ... trapne ... nevim co k tomu dodat vic</HTML>
mira: ale ja tam tu reklamu fakt chci dat ;) a fakt nevim jak a proto se tu tak neprimo ptam. display: none jsem tam dal provizorne kvuli toho, ze kdyz ji nenastyluju, tak je divne pod tema divama a to vypada dost blbe.
<HTML>ale jo, me osobne to je volne, ale nebud prekvapeny az to nekdo smaze

ono moc nejde se ptat kazdeho jestli tam tu reklamu nema protoze ji tam chce mit nebo nechce</HTML>
Tak to všechno obal ještě do jednoho <DIVu> a šoupni tam atribut ALIGN=CENTER a před ten konečnej </DIV> dej odstavec a do něj reklamu a budeš to mít všechno vycentrovaný a reklamu oddělenou.

Petr
proc nekritizujete? zaskocil vas text, nebo co? ja se na tu kritiku tesil... :'(
jo ten text je dost hustej, nebo bych mela rict spis trapnej? jinak zelenou nesnasim takze se mi tvoje stranky nelibi ani trochu (a tou zelenou to ani byt nemusi)... je to pouze muj subjektivni nazor nerikam ze nejakym slecnam co te "maji rady velmi moc" se to libi... me osobne to prijde trapny...
JANINKA: text je trapnej schvalne, at je to sranda. a neni to stranka o mne, je to stranka o kamosovi, ja ji jen delal. ani to neni stranka, pro sirokou verejnost, pac nikdo z lidi, kteri matesa neznaji to nepochopi a budou si myslet, ze je to jen "stranka napsana totalnim kretenem". diky za upozorneni, ze se ti nelibi ta barva, zkusim udelat modry styl. reklamu dam zatim do pop-upu, dokud neprijdu na to, jak ji tam dat "normalne". jeste nekdo neco?
no hele nic proti ale je to dost trapný! a jestli to že je to trapný má být směšný no tak teda fakt hahaha!jinak zelená je blbá barva a upřímně dala bych si trochu víc práce s grafikou!no až na ten text...hmmm...nic moc....zkus změnit tu barvu jinak to možná bude vypadat třeby v tý modrý!?
vim, ze ti to neprijde vubec smesny, neznas ho. je to tridni sasek a takovyhle pytloviny rika ucitelce pri zkouseni. na modry uz se pracuje.. co mam jeste udelat graficky? ja uz nemam napady.
hanca: Nerad používám argumentaci ve stylu. "Co blbneš? Se podívej na svoje boty!" ale neodpustím si rýpnutí, že spíše beru ten zelený design než to tvoje růžové šílenství, dyk ten text ani nejde přečíst a bolí z toho oči vole dyk...ehm ;-) A tu grafiku taky jaksi nemůžu najít..
I když uznávám, že ten text na http://bukos.webz.cz je opravdu výplod chorého pubertálního mozku :-)) Ale zase taková rubrika 'Baby a já' - hmm, má určitou poetiku...dyk škyt :-)
hanyZ:nic proti ale každej má jinej vkus takže prostě smůla...jestli máš nějaký komplexy k mojim barvám tak ti v tom bohužel nemůžu pomoct...já se svojí stránkou se nebudu a ani nechci chlubi teprv se to učim takže to asi není nejlepší!já prostě zelenou nenávidím...růžová mi je mnohem víc sympatická...jestli se ti to nelíbí tak se na to nedívej a nelez tam jinou radu ti nemůžu dát aby ses z toho "růžového" šílenství nezbláznil!
to tvoje hmm...jsi lepší to bez diskuzí ale já stim jaksi nic nezmůžu!prostě zatím se učím!ale jestli máš nějaké nápady jak to zlepšit tak prosím!čekám!
mirrda:jo myslim že když to bude v modrý tak to bude lepší...jinak nevim až bude modrá tak se uvidí! =)
hanca: Huh, tolik vykřičníků. Snad jsem toho zas tolik neřekl..:-) Nevím, jestli jsem lepší. Soupeření, kdo má lepčí stránky mě nebere. Ale, vidím, že jsi už změnila barvu fontu. Hned je to čitelnější. Ještě bych hodil nahoru nějakou hlavičku-logo. Ostyloval bych to menu.... Není to zlé. I když přiznávám, že na můj vkus trochu moc růžové:-) Jinak, zelená prý uklidňuje...
Hanca >> Zlato ja ti fandim :) jsi po dlouuuuhe dobe clovek, ktery se hlasi k ruzove :) Fakt super, ja mam svoje osobni stranky taky ruzovy, a myslim ze jako barva je to fakt moc pekna... nevim co proti ni kazdy ma... mozna ze "sladke" stranky kazdy nema naladu, ale me se to proste libi, takze jen tak dal, klidne je delej dal ruzovy, moji podporu mas :)

HanyZ >> Argumentaci beru, tos rek dobre, spousta lidi kritizuje prestoze jejich vytvory stojej za , dejme tomu, za nic, abych byla slusna :) Ale nazyvat Hanicky stranky ruzovym silenstvim, jenom proto ze nemas ruzovou rad, je blbost. Fakt se jeji ruzova neda s tou zelenou srovnavat to se na me nezlob... Myslim ze na to ze Hanca zacina to ma docela pekny... Co by jsi potom rekl na moje preslazene ruzovoucke osobky? :)

mirrda >> hele, dej to do ty modry, udelej tomu nejaky hezci pozadi, a nevim jestli je to mysleny, ale kdyz najedu na ten odstavcovej div s textem tak mi zmeni pozadi, to je schvalne? jestli jo, tak to vynech, pac to trochu rozciluje kdyz to nekdo cte, protoze musi hlidat aby mel mys nekde v jinde aby mu to porad nepreskakovalo...
JANIKA: Tvoje přeslazené růžovoučké osobky jsou hezké, protože ta růžová není až tak moc růžová. (He? Co to melu?) No prostě je taková jemná. Bílé pozadí, pěkně sladěné s obrázkem. Jenom se ti v mozille nějak rozjíždí menü..
Ach ten box-model...

Mirrda: No s tou modrou asi fakt nic nezkazíš. Jak to zpívá mr.Hejma v jednom známém šlágru...
JANINKA:dík za zastání..potěší to =)...tu růžovou jsem trošku ztmavla a i písmo je trošku tmavší ale furt je to růžový...doufám že jsem to nezkazila...jinak fakt dík ty tvoje stránky jsou pěkný...fakt...a kdybys prosím mohla nebo chtěla tak mi napiš na e-mail a poraď jak to mám nějak vylepšit..předem dík =)
ja se tesim na nazor freyi, jestli se ho dockam.. udelal jsem nejake upravy v kodu, tu modrou si necham na zitrek. ta stranka byla puvodne oranzova. to vypnuti pozadi je zamer, aby to bylo lip citelny. ted uz je to udelany jinak, ale mam takovej pocit, ze to :hover fakt zrusim... jinak me osobne se ta zelena docela libi, ale "modrou asi fakt nic nezkazim"...
no tak udelal jsem takovy test modre a teda nic-moc.. bukos.webz.cz
HanyZ >> hm, o te mozille to vim, bohuzel mi ale ignoruje nastavenou sirku prvku a ne a ne ji prinutit to zobrazit, stejne to menu chci predelat bez toho ramecku okolo odkazu, treba nejaky hezky rollover by se hodil, uvidime :)

hanca >> Mailika pisnu, myslim to jak jsi to trochu upravila je mod dobry :) Da se s tim udelat jeste mnohem vic veci, ale to ti kdyztak pisnu do meilu :)

Jinak vam diky za chvalu :) Potesi to slyset ze se nekomu ty stranky libi :)

mirrda >> Hm, ja bych to tak cerne nevidela, nahodou myslim ze v te modre to je rozhodne alespon o 50% lepsi nez v te zelene... sice je porad spousta veci ktere by jsi mohl udelat a spousta css funkci ktere by jsi mohl vyuzit... :)
lol nevim co mate proti zeleny, staci namichat nakou NEJEDOVKU a je to v poho ...
jo jasne, s tim souhlasim, ale to taky chce aby ten clovek mel pro ty barvy trochu citu... s tim muze dost dobre pomoct mixerek barvicek, od pixyho :)
tadyk mate link, tak to zkouknete a zkuste pouzit, fakt to dost pomuze pri kombinovani barev :) ja to teda pouzivam :)
http://www.pixy.cz/apps/barvy/
Je to vážne užitečná věc :) Dekujeme ti pixy oooooo velikýýýýýý :)
JANIKA: Co takhle vyzkoušet nějaký hack?
http://www.vitdlouhy.cz/clanky/box-model.html

A co se týče rolloveru, tak zase ideální řešení od Pixyho:-) www.pixy.cz/blogg/clanky/cssnopreloadrollovers/
<HTML>Mam dost,
stranky jsou udelane celkem dobre, zaujal me pozdrav "Čus pičus" a vubec cely text na tom webu.... to je vazne sila</HTML>
hanyz >> hacky pouzivam, ale vetsinou jenom pri pozicovani u msie :)
s tim rolloverem mi to rikat nemusis, to ja ovladam, nejsem zadna lama... myslim ze to nakonec vyresim uplne jinak...

richard >> dyk vo to de vole, ne? :)

jinak ten text je vazne otresnej, nechapu jak to nekdo muze vubec vypustit z pusy...