šž

proč se mi místo š a ž zobrazují nějaký divný znaky ?
Nemáš tam definovanej charset... Vlastně tam nemáš vůbec tagy html, head ani body, tak co očekáváš...?!
index na http://zabavne.wz.cz/ není podle kódu vůbec žádná stránka, ale jenom textový soubor. Neobsahuje ani náznak normálního zdrojáku, natož metainformaci o kódování.
Takže by to chtělo nějakou tu kostru html (viz. http://jakpsatweb.cz/zaklady_html.htm#1p) a mezi <head> a </head> dej tohle:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
hmmmm, nevim, ale mam pocit, že si z Vás někdo dobrej den....
Kde jsi k tomu pocitu přišel? Napsal tam zkušební text, dal tomu příponu html a myslel si, že se mu něco zobrazí. První pokus nevyšel. Tak zkusí další, ne? Každý z nás nějak začínal. Ovšem v daném případě by si zabavne.wz@seznam.cz mohl něco nastudovat o HTML, než začne s tvorbou.
Mno já furt nevim, ale podle mně si z nás udělal prdel, kdo to neumí se nepodepisuje xxx !? A vy mu tady řikáte, že se to má naučit, podle mně to umí...
meca: Lidi jsou různí. Někteří si dělají srandu, jiní neumí HTML a jiní zápolí s pravopisem. Mám si myslet, že s těmi pravopisnými chybami na oranžovém pozadí si z nás také děláš srandu?
No jo no, pravopis mi prostě nejde! A nebaví mně to furt se starat jesli tam má být y nebo i nebo z nebo s! Vůbec, jakej carda to vymyslel!
to byla, doufám, sranda... :-/