Hodnocení

Nezhodnotil by mi někdo stránky, já se snažim a furt to nevychází...(aspoň podle ankety)
http://czechgames.wz.cz
Chybí DTD, víc meta informací a formátování pomocí CSS by taky neškodilo...

To menu, no, nevim nevim! Mě osobně je to nepříjemný a tak trochu mě to dezorientuje, když to tak skáče :(...
mrknu se na to a vyjmenuju věci, které mě zarazily, v takovém pořadí, v jakém jsem si jich všimla:

- je tam špatně definovaná znakovka (respektive tam není vůbec), takže ve Firefoxovi vidím místo diakritiky divné znaky. Přidej do head metainformaci o kódování.
- anketa: "deasing"? :-/ Čas od času tomu někdo říká "desing", ale tohle je pro mě úplně nová mutace. Správně je to "design".
- ten animovaný nadpis je cukající se děs a zubatá hrůza. Chtělo by to něco, co by k tomu barevně ladilo, bylo by to hladší a nehýbalo by se to. Navíc, v Mozille je připláclý na banner WZ.
- nelíbí se mi psaní věcí do stavového řádku. Radši ho používám k těm účelům, ke kterým byl stvořen. Ještě, že to dělá jenom v IE.
- bodlo by tomu bezpatkové písmo.
- oválná ikona TopListu se na to světle šedé pozadí nehodí, ukazuje zoubky. Vyber si jinou, dávají k dispozici třeba hranatou...
- to levé menu je hrozně lechtivé :-) Svíjí se v křečích, kdykoli ho kurzorem polechtám po bříšku. Nemohly by tam být raději vyjížděcí boxíky, aby se neposouvalo všechno, co je v tom sloupci pod daným odkazem? Mimochodem, "Questbook" - nemyslíš spíš "Guestbook"? A "Napstat mi" je taky překlep.
- "Doporučené rozlišení 1024x768" - to není vůbec dobré. Lidí s 800×600 pořád ještě není tak málo.
- pomohlo by tomu trochu sladit barvy. Šedá, oranžová, modré linky, černý obrázek jako nadpis, černo-fialovo-červený Shoutbox a různobarevná anketa jsou poněkud divoká kombinace.

Zdroják je velká brutalita. DTD není, z metadat jenom keywords, link na favicon dvarát... a co probůh dělá <font> uvnitř <head>? :-/
<br>, <center>, <iframe> a tabulky úplně na všechno, a užití CSS jsem se tam nikde nedopátrala.

Ale ten layout mi nepřijde nijak tragický, rozhodně jsem viděla mnohem horší věci...