Kde je chyba ?

Jak tak koukám, tak těch případů velice přibejvá, kdy na mejch stránkách tests4you.wz.cz, hlavně na vstupní stránce (a viděl jsem to i sám u kamaráda), jsou odkazy v tabulkách klasickou windowsáckou modrou barvou na modrým pozadí. V CSS je mám definovaný ovšem na bílo.

Další problém na téže úvodní straně je, kde na hoře mám odkazy v podobě obrázků na který když se najede, tak vyjede popup menu (tabulka), která rovněž vypadá v některejch případech bez stylů CSS - normálně a i teď tady u mne jsou ty popup menu šedý tabulky z černýma odkazama a při přejetí myší se mají řádky tabulky zbarvit do oranžova. Tak mi to normálně funguje.

Kde je problém?

Než jsem dal stránky na net, kontroloval jsem to v těchto prohlížečích:

IE 5.0, IE 5.5, IE 6.0, Mozilla (nějaká starší), Firefox, Opera, Netscape Navigator

... všude to bylo bez problémů.

Prosím, mrkněte na to a pomozte mi vyřešit tento problém.

Díky, Petr
<td style=color:cccccc ...

by mělo vypadat spíš

<td style="color:#cccccc" ...

Ovšem inline stylů se snaž zbavit, protože neplní účel - soustředění formy zobrazení do jednoho místa kvůli její snadné modifikaci. Ušetříš také přenosovou kapacitu - stránky budou menší.
Dobře beru to, ale podle mě to není věc prohlížeče
podle specifikace má každá barva tvar #rrggbb nebo #rgb ... tzn. že ten hash (#) tam bejt musí ;) je to tedy hloupost prohlížeče, že to toleruje a klidně zobrazí
V externím stylopisu jsem tedy ty barvy všechny změnil. Můžete na to mrknout teď a napsat, jak se vám to jeví.
muze byt i veci prohlizece - doporucuji stahnou odykouset v IE (vetsina uzivatelu), firefoxu/mozille a opere. Obcas se dost divim jak se stranky lisi, nez je odladim.
Nechal jsem ty stranky projet validatorem a bylo tam 1083 chyb, coz neni malo.

Mas v css nadefinovany i barvy odkazu (a:link, a:visited, a:hover)?
A pouzivas css nebo definujes barvy pro kazdy "radek" zvlast? mam pocit ze to kombinujes, a pak se v tom clovek lehce ztrati...
uz je to lepsi... bila na modre
... tak to jsem rád a vím, že chyba byla ve mně
Těch inline stylů je tam stále příliš mnoho. Zruš je všechny a pak se ozvi.
Nejedou mi stránky prý že jsem na ně 6 týdnů nešáhl a to jsem v pátek nebo sobotu aktualizoval Udělejte s tím něco prosím !
Umíš číst?

"Účet je možné obnovit smazáním souboru .htaccess v domovském adresáři během dvou týdnů od zablokování. Pokud se tak nestane, účet bude po uplynutí této doby trvale zrušen."

Proč si nepřečteš, co Ti to hlásí?

Proč to píšeš do "HTML" místo do "Podpora"?

Proč to píšeš do vlákna, které je o něčem úplně jiném?
Kit: Na ty OT vubec neodpovidej...
Sojkovec: Už je mi jasné, že ignorantům je zbytečné odpovídat. Stránky mu stále nefungují, i když dostal dva úplně jasné návody, jak to opravit a ani se neobtěžoval poděkovat za rady. Možná jsem příliš dlouhou dobu pobýval v inteligentní společnosti :-)