Vzhlad ListBoxu

Ako v CSS nastavit vyhlad ListBoxu ale aj okraj a tu sipku ktora je aj na scrollbare. Totiz scrollbar mam inac nastaveny a neako mi to do designu nereze.

Viem nastavit pismo a pozadie: SELECT {background-color: atd.} ale ako zmenit vzhlad a farbu toho tlacitka zo sipkou viete zo mylim?
IMHO vzhled tlačítka a šipky u select měnit nejde...
Taky nevím, jestli by to vůbec nějak šlo. A s největší pravděpodobností by to byla vlastnost stejně nestandardní jako přebarvené scrollbary, IE only.
Správně, nejde to, na tohle kolegové od strýčka Bila zapoměli, když to začali dělat v IE 5.5 a >
Kdyz jsme u tech prebarvenejch scrollbaru, nevite nekdo, cim je zpusobene nasledujici: ?

Na statickych strankach se mi scrollbary bezproblemu prebarvi, jak jsem si nastavil v CSS, ale kdyz jsem toho sameho (s uuplne stejnym CSS) chtel dosahnout u dynamickeho webu, tak to neslo...
Pritom driv mi to php zkouslo (viz webdesign.czechian.net). Zkusil jsem tedy promi ten CSS z webdesig... prenest do toho jineho webu, ale taky to neslo. Zajimavy ale je, ze tu samou definici klidne sezral fomular a textarea ma scrollbary vybarvene (viz http://www.maddox.cz/?cat=5). Jen proste ty v prohlizeci se nevybarvily.
Ne, ze by mi to nejak extra vadilo, ale zajimave me, cim by to mohlo byt zpusobene.
moc zvláštní... zkoušela jsem si ten stylopis zkopírovat, a obyčejnou stránku to fakt obarví tak, jak by mělo... IE je prostě mysteriózní :-)
no jo, je to potvurka...Microsofti :(

...ale opravdu to nechapu, cim by to mohlo byt.
Broli: Take na to ma vliv doctype, pokud mas uvedenej i odkaz na DTD, tak ti nepujdou nevalidni CSS vlastnosti (mezi nez obarvovani scrollbaru zatim patri), na to reaguje i IE...
tak to jo, ale proc tedy pote obarvi scrollbar v textaree?
No, to je prave ta polovicatost IE...