Nefungující odkazy

Nedávno jsem si vytvořila stránky (v programu FrontPage) a nefungují mi odkazy. Vždycky mi najede stránka s chybou 404 - soubor byl buď smazán, nebo přejmenovám, ale přitom jsem s tím souborem nic nedělala......Předem díky za rady.....
Zkontroluj, jestli ty soubory opravdu existují
No,to máme stejný problém.Mě se to taky stává.Mám na stránkách download a hodně odkazů na stáhnutí nefunguje. Myxlím, že není problém v tobě,ale na webuzdarma.
Kouknul jsem se na tvoje stránky a přišel jsem na to,proč to nejde. Ty odkazy máš na samotné obrázky ve formátu bmp,že jo?
Dám ti radu:ty obrázky si ulož v jpg. a vlož je do nových stránek. To znamená, že ty obrázky budou vloženy každý ve své stránce takže pokud návštěvník bude chtít vidět ty obrázky,tak se mu zobrází každý ve své stránce.Věř mi že to půjde.
Ulož si ty obrázky ve formátu jpg. Je to totiž menší a načítá se rychleji.
Zdar.Podívej se na www.jchat.wz.cz na download. Mě to dělá taky
Firetroop: Tvuj problém je v diakritice v některých odkazech. Doma ti to možná fachá, ale na Inetu (nejen na Wz) je s tim problém.
Např.
http://jchat.wz.cz/projímadlo.htm
mělo by být:
http://jchat.wz.cz/projimadlo.htm
Červený marquee na modrém pozadí? Tak děsivou kombinaci jsem už hodně dlouho neviděl. Nejde to přečíst!

Pro web se ustálily obrázky ve formátech GIF, JPEG a PNG. Každý formát má své výhody a nevýhody, ale jiné by se raději neměly používat.
Díky moc za radu.