Jak dát na web 57.2MB

Potřevobal bych poradit jak dát na web 57.2MB. V případě ftp poište to prosim detailně.
poište?
Jestli to chces dat na WZ tak to tam nedas, a kdyz jo tak ti (mozna) smazou ucet :-(
Jak dát na web 57.2MB? To je poměrně zapeklitá otázka. Věděl bych, jak dát na web 37.2 MB, 47.2MB, možná bych věděl i jak dát na web 48.56MB. Ale 57.2? To fakt nevím. To se dělá asi nějak úplně jinak. Myslím, že to přes FTP snad ani nejde, je na to nějaký speciální protokol. Myslím, že se jmenuje EFTP (Extended File Transfer Protocol)....

Bože, pitomost některých dotazů opravdu hvězd se dotýká....
NO to je opravdu zapeklitá otázka... 57.2mb ... nemáš tam ňějaký pikobity? to by situaci ještě podstatně zhoršilo!
Navrhoval bych ti nenápadně porušit podmínky spojením dvou webů. Těch 57,2MB pak rozpůlíč na dvě části a každou dáš na jiný účet; když to dobře zabalíš (oba účty spolu jinak nebudou souviset a na tom druhém účtu na ten soubor povede odkaz, jako by to bylo něco jiného... ...úplně nejlepší by bylo řešení toto:
Na nějakém jiném freewebu, třeba na Seznamu, budeš mít stránku, kde budou na stažení ty dva soubory
Na WZ budeš mít dva normální nezávislé účty, a ty soubory, které tam budou uložené, tam odsaď budeš odkazovat jako něco úplně jiného...

Pokud si někomu (třeba adminům) tenhle můj příspěvek zdá jako nevhodný, berte to tak, že pokud by mnou navrhované řešení fungovalo, jedná se o jakési "upozornění na bezpečnostní díru" :o) Pokud to máte vyřešené tak, že tohle nejde, tak jste opravdu borci-třeba já bych na to asi nepřišel, že někdo popdmínky obchází takovýmto způsobem.
R.U.R. >> máš krásné stránky o ptakopyscích. Předpokládám, že vt-04.wz.cz s tím nic společného nemá? ;-) Svého času jsem mívala podobné "nadšenecké" stránky o mrkvi (a účet nacpaný empétrojkama). Jojo, je to nostalgie :-)
BTW, ten tebou popsaný způsob je fakt chytrý. Kdyby mě to obcházení podmínek ještě bavilo, určitě bych ho zkusila. Akorát si myslím, že to mazání warezových účtů funguje tak, že se monitorují datové přenosy a když na účtu s malou stránečkou létají desítky MB, začne se o to zajímat živý administrátor...
Freya: Myslíš že transfer 34MB za den je moc?
Netuším, jak velké můžou být ty datové přenosy, nejsem admin. Určitě záleží i na tom, jestli to je 34 MB přenesených mnoha uživateli při prohlížení nějakých zajímavých a popuárních stránek, nebo 17 MB video, které si stáhli dva lidi...
Včera tam bylo asi 100 unikátních IP a transfer je 34MB, tak se mi to nezdá moc ;-)
Mívám denní průměr 7MB (pouze text a obrázky 20-60KB) a říkám si, že je to stále málo. Takže 34MB se mi také nezdá moc. Spíš bude problém s častými přenosy souborů, na které z hlavní stránky webu nevede odkaz.
www.terzor.cz
100 MB priestoru
Při pokusu o přístup k: http://www.terzor.cz/
se objevila následující chyba:
Jméno serveru není možno převést na IP adresu. www.terzor.cz
DNS server odpověděl:
Name Error: The domain name does not exist.
hjups, www.tenzor.cz
sorry :))
To je fakt zapeklitá otázka...
>Spíš bude problém s častými přenosy souborů, na které z hlavní stránky webu nevede odkaz.
O to právě jde, že ten odkaz by tam vedl! Otázka je, jestli admini poznaj, že tam ten člověk nepřišel přes ten odkaz, ale odjinud!

Napdla mě ještě jedna vychytávka: návštěvnost webu se (údajně) odvozuje (také) od počtu zobrazených bannerů, takže by to chtělo ještě zařídit, že když tam ten člověk bude stahovat soubor, odkázaný z jiného webu, měla by se mu zobrazit reklama, aby to bylo ještě méně podezřelé... Samozřejmě mě hned napadlo řešení: nastavím vkládání reklamy na všechny stránky a tomu stahujícímu před stahováním vyhodím popup-okna s tím bannerem... :o)
Myslím, že když se zvenku odkážeš na hlavní stránku webu, na které bude kromě banneru i odkaz na stahovaný soubor, bude to naprosto OK.
Máš veřejnou IPčku? Jestli jo, stáhni si Apache a rozchoď vlastní server. To nebudeš muset potom nic "dávat na web". Bude stačit, když to dáš do document_server_rootu a budeš to mít "na webu" pod tvojí IP ;-)