Šikmý text v CSS

Dá se nějak "natočit" odstavec (nebo něco jinýho) o určitý úhel? Jde mi o to, jestli se dá nějak docílit textu, který by měl sklon třeba 45°. Hledal jsem v CSS. ale nic jsem nenašel.
<HTML>co vim, nelze</HTML>
Pomocí nestandardní vlastnosti writing-mode (IE only) se to dá otočit o 90°, ale sklon 45° imho fakt neexistuje.
Nedokážu si představit ten bordel, co by to udělalo v toku dokumentu... :-/
Mrkni se na stránky http://tarify.info/
Tam jsem něco natočenýho viděl, ale IE only.
.otoc {
filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(m11=0.9975, m12=-0.0697, m21=0.0697, m22=0.9975, SizingMethod='auto expand')
}

.otocmalo {
filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix(m11=0.999390, m12=-0.0348994, m21=0.034899495, m22=0.999390840, SizingMethod='auto expand');
}

... hustě :-)
Trochu jsem hledala a našla jsem český popis tohohle filtru: http://interval.cz/clanek.asp?id=2081
Díky moc, už to funguje. Ale narazil jsem tak na další problém: jak to udělat, aby to ostatní prohlížeče ignorovaly. Takhle se mi v nich totiž ten objekt (text) zobrazí naprosto "blbě" (prostě bez otočení, což se mi vůbec nehodí).
Já bych ti doporučil to nepoužívat vůbec....
co třeba nějakým photo editorem ten text napsat do obrázku a pak ho tam taky tak vložit? já vím, je to blbost, ale asi to bude nejschůdnější způsob ne?! :-)
dejF: tak tohle je nejlepší nápad a výsledek se zobrazí všude stejně
jj, v jednoduchosti je krása
Odstavec textu obrázkem? Vždyť by to byla hrůza...
S takovým textem se pak mizerně manipuluje: Návštěvník si to nemůže zkopírovat. Když tam bude autor chtít něco malého přepsat, musí to vlastně dělat celé znova. Vyhledávače se na to nejspíš budou tvářit značně kysele. Ani alt to nemůže zachránit, jakmile bude ten text jenom trošku delší.

Když chci prezentovat textovou informaci, je dobré podat ji opravdu textovou formou. Dokonce i o snesitelnosti obrázků suplujících velmi krátký text v <h1> se vedou diskuse. Udělat obrázkem třeba celou větu je imho úplně zbytečná sebevražda.
jj, to je taky pravda
neco za neco
Ale dá se to trochu ošetřit:


<p><span>Je lvatko záprojený rad roskoklak. Jítkytlík časkolý jít tlínům uměsí od ky mělý vestak uměsí. Jítky řící bý napněžný umravý musíční buby. čaje uměsícipá odajineda umysl čineumrad ka úmyvat prazy. Ně hane obradlogi. Zno hudba kamen busí ztepický le poda báje sudí. Auto v jít vůně vese hlíkemi málně srdí.</span></p>


p {width: 500px; height: 250px; background-image: url("obrazek.png");}
p span {display: none;}
Freya:
Pochybuju, že když někdo chce sdělit nějakou informaci, tak dá odstavec našikmo... Teda aspoň doufám, že to tak nikdo nehodlá dělat... Spíš by to mohlo být nějaké logo nebo tak...
Logo asi udělá obrázkem sám od sebe, nebude se to snažit psát jako text!
Nejde obrázek otáčet pomocí PHP? Aby aspoň autor měl to pohodlí a nemusel pořád ručně dělat z textu obrázek a pak to otáčet, ale aby mu ten obrázek z toho textu udělalo PHP samo... A ten text tam pak dát tak aby se nezobrazil, to je asi dobrej nápad, jenom by tro chtělo nějak vymyslet, co se stane když někdo nepodporuje příslušné CSS.