hlavní adresa webu

Jde nastavit aby se vždy zobrazovala hlavní adresa webu. Tedy vždy www.webzdarma.cz a ne třeba www.webzdarma.cz/forum.
myslis v radku pro zadavani adresy v prohlizeci? to je vedlejsi efekt pouzivani ramcu... ale pouzivat ramce jenom kvuli tomuhle, to bych nedelal. na co to vubec chces?
potřebuji "donutit" čtenáře ke vstupu na web vždy úvodní stránkou
Prostuduj si mod_rewrite, třeba v něm najdeš řešení. Rámce nech raději spát, Tvůj problém nevyřeší.

Nevidím však důvod, proč to potřebuješ. Přinese Ti to jen komplikace.

Úplně stupidní řešení je pomocí Flashe, ale to bych Ti moc neradil, protože tím značně snížíš návštěvnost a browsovatelnost webu.
Já si nedovedu dost dobře představit k čemu to je vlastně potřeba .. asi k ničemu užitečnému .. obejít to de stejně vždycky takže spoléhat na to by přineslo jen problémy.
ctenar vzdy vstupuje na web okynkem od zachodu. tomu se asi neda zabranit. naopak ty to musis udelat tak, aby se pak z toho zachodu dostal k hlavnimu vchodu
Trochu jsem se zamyslel a napadlo mě řešení: Celou prezentaci si udělej do jednoho souboru, kterému budeš předávat parametry metodou POST. Ve skriptu si podle parametru uděláš rozbočení podle potřeby. Návštěvník bude vždy donucen používat hlavní stranu - kromě těch, kteří s metodou POST umí pracovat a těch není příliš mnoho.

Výhodou je, že se Ti zkrátí URL a můžeš dynamicky měnit zpracovávané odkazy. Například vygeneruješ odkaz, který bude platit jen 15 minut, poté už skript nebude reagovat.

Nevýhodou je trochu složitější způsob volání a ztráta PageRanku.