Po vložení stránky na server sa mi neobjavili pohybujúce sa smajlíky, teda smajlíky vôbec, miesto nich iba biely ram štvorca, čo s tým?...dík
Špatná cesta k souboru, když nám to neukážeš, tak se radí blbě ;)
Jednak musíš dát pozor na VELKÁ/malá písmena v názvech souborů a jednak na cestu .. abys to neměl směrované na svíj lokální disk třeba c:/obr.gif ale přímo obrazky/obr.gif
http://www.syky.czweb.org/ tu je stranka, no smajlici nechcu ist...
To neni ta stránka, protože tam nic neni
Musíš sem šoupnout přímo adresu na tu stránku kde sou ty smajly
<HTML>Smajliky tam nevidim.. ani zadne ctverecky :) nicmene moc pekne stranky psane ve Wordu... ale co me zaujalo jsou ty mocici opice... opravdu prezentace jak ma byt</HTML>
barvy strasny, pismo necitelny, smajlici tam so, opice tam taky so (vpravo dole pod fotkama)
No jo už to vidim já lama koukal na jiný stránky :-)
Načítá se to příšerně dlouho...aha word-tak to už se nedivim :-(
Nj, word je mor .. divím se že to můj prohlížeč vůbec pochopil :-)
nebudťe na mna taký prísny, ved to je moja prvá strínka, nikto rodený z neba nespadol, musím sa aj ja vyškoliť, a nevravte že písmo je nečitateľné a farby hrozné! Ja mám réd pastelové farby, kdežto ak vy žijete v topm naučenom sivom svete je to váš problém!...
Je pravda, že první pokusy absolvuje asi skoro každý v nějakém démonickém WYSIWYGu.
Nevím, jestli "pastelové barvy" ve slovenštině náhodou znamenají něco jiného než v češtině, protože to, co tam vidím, rozhodně pastelové není. Je to třeskutá svítivá psychedelie.
Měj si tu stránku, jaká se ti líbí... věřím, že další pokusy už budou napsané poctivě ručně v HTML, a i ta vášeň pro barvy a animace časem vyšumí. Chce to jenom čas a trochu zkušeností.
freya, dik za podporu, aspon niekto... ale html sa najprv musím naučiť, až potom v tom môžem začať vytvárať stránky
K naučení html se výborně hodí www.jakpsatweb.cz. Všechny informace jsou tam podány velmi stravitelnou a lidskou formou.
Akorát bych na Yuhůa tolik nedala, co se týká toho optimistického přístupu k FrontPagi :-)
Syky, na to ze je to tvoja prva page, to nie je az take hrozne. Aj ja tu mam moju prvu page a dokonca som na nej pracoval aj prvy krat s HTML. Nieje bohvieco, ale nestazujem sa. Ak sa chces naucit HTML pozri si http://www.vazka.sk/htmlhelp. Ja som sa tiez tam naucil, super page.
BTW. neviem niekto stranku(ak taka existuje) na naucenie PHP?
<HTML>Na php doporucuji knihu "PHP programujeme profesionalne" je to sice zvlastni nazev,ale nemusis se bat je to tam i pro zacatecniky.... dale se v PHP programuje jen podle manualu na php.net</HTML>