neví někdo jak mám zadat to html?

;) tohle mi prijde jako ztracenej pripad ... proste www.jakpsatweb.cz , precti si ty zakladni veci a UDELEJ SI TY STRANKY ZNOVA !
Když tam mám obrázek třeba image0002.jpg tak co tam má bejt za příponu?Prosím odepište někdo?
Záleží na typu.......
Oprava:Když mám obrázek např.:image1569. a tam mám bejt náká přípona k tomu.Prosím poradtzem i nekdo
jak tak na to koukam, dam ti jednu radu. vypni si ve windows nezobrazovani pripon. pokud mas w98, tak se to dela takhle:
- otevres libovolnou slozku
- menu zobrazit -> moznosti slozky
- zalozka zobrazit
- zrus zaskrtnuti u polozky skryt priponu souboru znamych typu
- zmackni tlacitko pouzit, pak jako aktualni slozka, pak ok

jak se to dela treba ve wxp nevim, ale bude to asi dost podobny

tak a ted uz u toho souboru tu priponu vidis?

btw nechapu, jak nekdo muze delat s woknama a nevidet pripony... za tuhle funkci bych fakt zabijel. holt politika microsoftu, jak uz se to tady nekde resilo
AgentLama006: uz jsi byla na www.jakpsatweb.cz?
Tonik: jo, už jsem to v tomto vlákně psal 09. 07. 2004 23:52. Vlastně Ty předtím 09. 07. 2004 23:12. Jestlipak si toho Agent006 všimla?

mirrda: Agent006 na http://www.jakpsatweb.cz ještě asi nebyla. Nevidíš, že má spoustu práce se žádostmi o předělávku svého vlastního webu?

Agent006: Dostala jsi tady již spoustu rad a nevšiml jsem si, že by se to na Tvých stránkách nějak projevilo. Máš doma alespoň jednu učebnici HTML? Alespoň v digitální formě?
Kit: to jsem nepsal ja
Tonik: aha, to psal tonda, ne Tonik.
Nemám na to moc času, za chvíli jedu na tábor tak musíme balit. Snad to do soboty pochopím
Teď to všechno mažu a dělám od znova!
Omylem jsem tam vložila publikaci a index a ani jedno mi nejde smazat!jak to mám udělat?Prosím poraťte!
>> Omylem jsem tam vložila publikaci a index a ani jedno mi nejde smazat...

:-) tak to se mi ještě nestalo, abych něco nahrál omylem. Jesli používáš ňákej normální program na připojení přes ftp, tak stačí zmáčkoun DEL :-]
Ví t někdo:?
Jak mám udělat, aby mi na webu fungoval chat?Prosím odepište!
Naprogramovat ho ;)
www.blueboard.cz
No ale jak ho mám naprogramovat?
No, když si ještě ani nerozchodila web, tak se do toho radši nepouštěj
Použij některý ze servrů, které to nabízejí zdarma, např. www.blueboard.cz
Založ si nové vlákno, asi nikoho nebaví radit až na konec na 68. pozici ve vlákně. Někdo by chtěl být i na začátku. :-))
Na chat se vykašli a udělej si normální stránky, kde nemusí být hned všechno na 100%, prostě některý odkazy budou ještě nefunkční a na to, že na tom pracuješ, upozorníš někde na té stránce. Ten chat si tam dej až ti bude fungovat na té stránce to o co ti jde. Jinak chat tam dáš během 5 minut i s nastudováním jak na to, ale nemá smysl chatovat na něčem o něčem, co ještě nefunguje. Raději vylaďuj stránky, aby byly rychlejší a aby tam nebyly obrázky s velikostí 300 kB apod., nebo se ti lidi na ten chat ani nedostanou.
>>Jak mám udělat, aby mi na webu fungoval chat?


Poč si pořád někteří lidi myslí, že se chat dá udělat způsobem:

<chat><p>Váš prohlížeč nepodporuje chat!</p></chat>

?
Tak jak pomůže mi někdo?
Tak si najdi nějaký chatskript na www.hotscripts.com, ale nedokážu si představit, že bys to rozchodila, když asi pořád nezvládáš ani HTML.

Btw, myslím, že ti už několik lidí poradilo, a ty to pořád nepovažuješ za pomoc. Je to stejné jako s těmi obrázky - Richard ti velmi detailně popsal tvůj problém, ale ty ses pořád tvářila, že ti nikdo nechce pomoct. Co tedy považuješ za radu? Návod typu "klikni sem - pak klikni tam - napiš tam tohle..."?
Proboha! Prostě si udělej stránky co nejjednodušší, jenom texty, odkazy a obrázky, to zvládneš už po přečtení několika prvních stránek na Jakpsátweb, a pak to dolaďuj, doplňuj, zdokonaluj... Nemá cenu udělat hned na začátku složité stránky, které nefungujou!
Nekomentujem, ale to heslo bolo fakt blbý nápad :-|