S čím na FTP?

Jaký program mám podle vás používat pro FTP? Donedávna jsem se bez toho obešel, poté, co mi někdo dobře poradil, používám Explorer a nemůžu si stěžovat! Jaké výhody mají jiní FTP-klienti?
Používám TotalCommander. Jeho výhoda je, že umí všechno jako normální ftp-klient a přitom je to file manager:-)
Hu, to toho vim stejně jako předtim-vycházej prosím z toho, že eftépéčkuju pomocí (Internet) Exploreru! Btw. nejsem si jist, ale řekl bych, že explorer JE a priori file manager...! A jak všichni víme, Explorer a Internet Explorer jsou vzájemně, řekněme, velmi dobře provázány...
Záleží akorát na tom, s čím se ti nejlíp pracuje. Taky používám TC. Ale jestli ti Explorer ve všem vyhovuje, je to tvoje věc a kamenovat tě za to snad nikdo nebude.... :-)
SmartFTP, FileZilla, u TC se pri nestabilnim spojeni stava, ze soubory nejsou preneseny korektne.
Zatím jsem se s žádným problémem u TC nesetkal, asi mám stabilní spojení , to je potěšující zjištění:-)
WS FTP
jedině TC
TC is the best of the best(aj ked som ho moc doposial nepouzival):)
Požívám Total Commander a nikdy žídnej problém. Ovládání je jednoduché a navíc je česky.
Ja taky jedině Total Commander...
FileZilla, i když proti ostatním klientům taky nic nemám.
To je hezký, že mi tady vypíšete názvy těch programů, to bych skoro zvládnul i bez vás... Mně zajímá, jakej je rozdíl v používání Exploreru a těch jinejch programů, jaký jsou jejich výhody a nevýhody...
Řekněte mi jinej důvod proč používat TC či jinej FTP-client místo Exploreru než že E. je od Malého Měkkého... :o)
Já nebudu všechny ty programy instalovat abych přišel na to jakej kterej je atd., proto to píšu sem, abyste mi to řekli!
Já třeba používám FlashFXP. Umí navázat ztracené spojení, zvládá šifrování, pamatuje si hesla a má spoustu nastavení. Při kopírování více souborů se dá za běhu změnit pořadí kopírovaných souborů. Prostě to je po všech stránkách vymáklejší. Načež Explorer je spíš jen jako provizorní řešení.
Všimněte si všichni že jsem mu odpověděl o hodinu a 10 minut dřív než se zeptal :)
<HTML>TC uzivam jen pri prenaseni par KB souboru.. tahat po tom film je imho nesmysl... dobre zvesti koluji o FlashFXP ma spoustu nastaveni ale osobne jsem jej vyhodil po te, co jsem zjistil ze nektere 700MB soubory po hlasce "uspesne stazeno" nemaji pozadovanou velikost a CRC neodpovida.. po ftp taham download managerem (MassDownloader)</HTML>
FlashFXP: je o něm někde článek? Vypsané "dokonalosti" jsou hezké, ale pochybuji o praktickém využití: ztracené spojení-to jsem ěště neměl; šifrování-o to se nějak nestarám, dokud mi nikdo neukrad web, tak jsem v poho :o); hesla-expl. si je taky pamatuje; nastavení-čeho a k čemu to je?; pořadí souborů-na tom mi nějak moc nezáleží :o) v E to jde v podstatě taky, protože to poředí se odvozuje od pořadí s. ve složce (aspoň myslim) a to můžu změnit.

Nestalo se mi, že by E přenesl soubory nekorektně.

E má taky jednoduché ovládání plně v češtině :o)

Když někdo najdete nějaký článek na téma FTP Klienti, dejte mi prosím vědět! Nebo asspoň nějaké charakteristiky jednotlivých klientů-abych si je nemusel stahovat a instalovat! Předem díky!
Předposlední číslo časopisu Computer (tuším, že č. 14) bylo věnované FTP klientům, popis, srovnání, výhody a nevýhody ; navíc na přiloženém CD jich bylo asi 10 ks, tedy přesně to, co potřebuješ:-)

Klidně bych Ti ho poslal, ale už ho nemám, dal jsem ho dál...
hlavadlouhá: díky, přesně to bych chtěl, zkusím ho sehnat! Kdybych ho nesehnal, moh byste mi někdo ten článek (články) naskenovat a poslat?:o)))
Zatim jsem ho nesehnal-byl byste někdo tak hodnej...?
Používám TC (na FTP i jako File Manager).
Proč? Protože je to rychlé a přehledné. Drag & Drop je sice inuitivní systém pro BFU, ale dřív nebo později zjistíte, že to zdržuje.

Škoda jenom, že TC nezvládá SSL - na toto používám FlashFXP
Nic mě nezdržuje, prostě si ve složce s webovými str. vyberu soubory, které chci uploadovat, kopíruju je do schránky, a vložim je do toho okna IE, kde jsem pripojenej na ftp, a je to, nedokážu si představit, jak by mě to mohlo zdržovat. Možná jedině, že musim nahrávat soubory do každý složky zvlášť-řeší to TC? Nebo cos měl na mysli?
Explorer je přehlednej docela dost :o)

Co je BFU?
SSL-na to celkem kašlu

Mohl byste mi PROSÍM někdo naskenovat ty články z toho Computeru? Prosím prosím, smutně koukám...
bfu - bloody fucking user, beznej / blbej franta uzivatel
hmm...tak to si mě dvojitý myslitel asi opravdu váží...:o)
2 R.U.R.: podařilo se mi sehnat ten časopis! Oskenoval jsem Ti to, stáhni si to z http://4c.aktualne.cz/ftp.zip

Dej vědět, až si to stáhneš, abych to hned zase smazal...