hekers.wz.cz

Ahojte,
vytvoril som si prvu stranku nasho cs klanu
http://hekers.wz.cz/
Až budeš toho mít víc, než jen titulní stranu, dej vědět.
<HTML>Ty klany se nam nejak rozmahaji...
Dame TG? ja sam proti tvemu klanu
domluvime se tu, ale jeste to chce chvilku strpeni, mam problemy se Steam accountem a cekam na odpoved od valve support</HTML>
Kit, ved su tam 4 podstránky..
čo ich nieje vidno?


Richard
Môžme sa dohodnúť..
Napíš mi mail!
Richard: to si tak věříš a nebo seš tak závislej ? :-))
lolo: Vidím jen úvodní stranu, ze které nevede žádný odkaz - kromě ankety BlueBoard, ale to jsi asi neměl na mysli.
To menu se mi hodně líbí, ale když člověk nemá flash, tak si ani neprdne...

Dal bych dolů alternativní textové menu a taky bych tam hodil upozornění, že by lidi pro maximální požitek z prohlížení měli mít nainstalovaný flash :-)
Kit
skús kliknúť na : o klane
členovia atď..
Ten Flash, o kterém jsem si myslel, že je reklama (a nespouštěl ho) je menu? Hmmm.
# skús kliknúť na : o klane

To by to na té stránce nejdřív muselo být.
lolo: btw. Kde máš reklamu ty lišáku?
Vlastně tam obrázek "O klane" je, ale není klikací.
Kit
Ano je to menu!
hanyz
Ako to myslíš?
Pokud máš menu ve Flashi, bylo by dobré tam napsat upozornění: "Spusťte si Flash, je v něm menu". Kromě toho by tam mohlo být ještě normální menu pro ty, kteří Flash nepoužívají nebo používají jen vyjímečně. Jak jsem mohl tušit, že si mám tu animaci spustit?
kit
Ale na to že mám len 14 rokov je to celkom dobré, ne?
Čryři řádky textu, logo Counter-strike a anketa BlueBoard? Trochu málo.
kid
Ja viem že ty to nevidíš ale je tam toho viac
ale na to treba flash...
Chápeš..
<HTML><i>Napíš mi mail!</i>

nebude lepsi icq? 117452633</HTML>
Richard
Už som ty napísal!
No, je to pěkný, jde to rychle, výběrové menu je dobré. Je to sice v určitém směru zjednodušené, ale má to být asi o hrách a takovej nadrženej človíček, kterej chce už hrát, by byl vzteklej až móc, kdyby ho zdržovalo móc složitý menu. :-)
Na 14 let je to dobrý, ale ruku na srdce, to máš opravdu všechno ze své hlavy a vlastní výrobou ? Nebo ti někdo radil a používáš k tomu grafické programy ? Jinak mi trochu to tmavé prostředí připadá takové laciné, chtělo by to spíše tmavý odstín.
Jo, a když děláš něco v něčem, co nemá instalované každý, tak to je jako bys to neměl. Tím jsem myslel Flash, teda to byla věta. Ale co chceš od 50-tiletého dědka. :-)
pomáhal my brat ktorý robí veľmi rad vo Flash-i...
Pokud bratr dělá ve Flashi, tak ať se naučí v něm dělat věci, které v něm mají smysl. Menu to určitě není. Na menu je ROZHODNĚ lepší HTML, případně v kombinaci s CSS.

Neříkám, že to menu nevidím, když si ten Flash spustím. Flash však není součástí HTML stránky, je to jen nějaká aplikace na stránce, která obvykle slouží k prezentaci něčeho, čeho nelze dosáhnout obvyklými prostředky. Pochopil bych v daném případě třeba prezentaci části nějaké přestřelky.

Použít Flash k navigaci na stránce je prasárna, protože na to je jazyk HTML vybaven velmi dobře a zbytečně odkopáváš vyhledávací roboty a uživatele nepoužívající Flash.
lolo: Ale jinak je brácha šikula, to menu je hezké...
Flashové menu je (nepoužitelné, viz. výše) a opravdu hezké. Ale je mi dost nesympatický ten "kůl" cukací efekt pod myší, tváří se, jako by nechtělo být kliknuto... Heh, připomíná mi to jedno nepřátelské menu na stránkách Dimmu Borgir.

Ty neuvěřitelné rámy jsou a) výtvor nějaké opravdu choré lidské mysli, b) těžce smysluplný produkt nějakého automatu, nebo c) odpuzovač vlezlých kritiků, co se chtějí podívat na zdroják? Jestli c), tak gratuluju, fakt jsem to zahlédla koutkem oka a už mačkám křížek ;-)