mirrdův mirror

chci se zeptat: čtete někdo můj blog? chci vědět, jestli má cenu jej dělat. kdyžtak mi sem napiště nějakou kritiku obsahu (můžete i designu, ale nejsem zrovna moc designér, takže to berte s rezervou). taky bych byl rád, kdybyste mi napsali, ti co na něj chodí (jestli nějací jsou), jak často tam chodí.

díky
Líbí se mi to, je to přehledné a obsah tvoří takové užitečné poznámky bez zbytečných kydů.

Kód je parádní.

Dovolím si ďobnout do pár detailů: logo by mohlo být méně zubaté. Text ukázek kódu i odkazů tmavší, aby víc kontrastoval. A logo (případně celý nadpisový blok) by mohlo být odkazem na homepage.

Není, myslím, nutné mít title v uvozovkách :-) a já osobně bych tam místo adresy napsala výrazy jako xhtml, css, webdesign, blog. Ale to je spíš věc osobního názoru než nějakého jasného dogmatu.

Hodily by se trvalé odkazy na příspěvky.

Bohužel to nesleduju příliš pravidelně, a to z toho důvodu, že jsem nikde neobjevila RSS export.
RSS je věc, kterou člověk pochopí a rozběhne v půl hodině, je moc šikovná a za tu trošku práce rozhodně stojí. Už proto, že návštěvníci si na to rádi kliknou, když jim své nové články strčíš přímo pod nos.
cuz , tak ja sem na to uz koukal v souvislosti problemy s definovanim pseudotrid. Obcas se na to kouknu ... pis tam vice postrehu ze sveta html,php, css, grafiky :) a budu tam stale ... |jinak mozna bys to mohl webik trosku rozsirit | pripada mi uzky ... za chvili bych mel klaustrofobii
Taky tam obcas chodim - vetsinou kdyz hledam neco ohledne css. A vzdycky se dozvim neco noveho, co jsem jeste nevedela - takze si myslim, ze uplne zbytecne to nepises:) Jen tak dal!
mirrda: Já o té stránce neměl tušení, měl ses pochlubit skrzevá ICQ. Už jsem zase onlajn. I když zrovna včera jsem byl celý den on-tah..:-) Vypadá to vážně hezky. Občas tam zajdu. Kdybys potřeboval příspěvek, něco jako -'Jak zprasit kód v deseti krocích' - Tak jsem k dispozici....;-)