Hodnocení

ahojte, nechal jsem se inspirovat tématy přede mnou
stál bych o hodnocení svých právě dokončených sránek!
www.pepenoviny.wz.cz
Vím že mi nefunguje logo- zítra bude.Furt je co vylepšovat.
V kódu by se nevyznalo ani prase ale funguje to.
Tak prsím pište mi názory.
Ajajaj, asi ses nechal inspirovat jen napul :-(
Co na tom chceš hodnotit? Je to ve Wordu... Jestli myslíš graficky, taky nic moc... Přečti si radši jakpsatweb.cz :)
Díky za vaše rychlé objektivní názory, nevím co máte proti wordu. Mám stránky nic, což se dalo čekat. Nepřitáhnou asi nikoho jinýho než moje příznivce. Mnohem víc ale dělám do novin a ty se stahovat dají.
To je hlavní účel těch stránek. Ještě jednou díky moc!
Proti Wordu nemáme nic, ale není to HTML editor. Pokud ti je tvým hlavním cílem to, aby si lidi stahovali tvoje noviny, nemusíš dávat stránky ke kritice. Nechtěla jsem tě nijak urazit nebo ponížit, chtěla jsem ti jen ukázat cestu, kterou by ses měl ubírat, pokud chceš tvořit kvalitní stránky. Pokud kvalitní stránky nejsou tvým cílem, můžeš je klidně dál dělat ve Wordu... To je už na tobě:)
Tady budou fotky mentálků i s popisem. Bohužel až příští rok.
Je mi líto, počkejte si.

// tak to me dostalo :-)))
Asi to je Operou, ale kombinace žlutýho textu a bílího pozadí je dobrá :-)
Nejen Operou, ale taky Mozillou. Nebo spíš zhovadilostí Wordu ;-)
Tak má hlavní výtka je, že to vypadá poněkud chaoticky, sjednocení barev se mi nezdá to pravé ořechové, ale možná mám jen blbý oči.

Měl by jsi se zbavit scrolování té pravé části a i někdy zbytečného scrolování hlavního textu.


Čůzzzz
Pro freya:
někde jsem psal, že FP negeneruje příliš ošklivý kód. To co si představuju jako hnus je právě toto.
Pepé sorry, ale z wordu prostě lezou sračky. Možná zkus vypnout extra html. Ale to zase nebude ke koukání. Prostě word nebrat.
Kdybych měla nějak formulovat své stanovisko, tak FrontPage generuje strašidelně hnusně odporné HTML. To, co generuje Word, už HTML ani není... :-)
Pro Freya,
aha, tak už jsem se zorientoval v tvých měřítcích :-D. To víš, sem dolízám, teprve maličkou chviličku. Design mě zajímá, protože já něčeho rozumného nejsem schopen (viz mé www). Já na to prostě nemám střevo. Po technické stránce napíšu cokoli, ale design po mě nechtějte. To ne. Kdyby měl náááhodou někdno nějakou skvělou myšlenku, jak to vylepšit, rád se poučím. Mě šlo hlavně o to, aby tam bylo to, co je třeba sdělit, a ne že je dneska 11. 8. 2004 a podle hebrejského kalendáře je to jinak a svátek má bůhví kdo, kulaté rožky mě taky neberou, atd atd. Možná to dělám špatně. Je fakt, že to dělám i pro ostatní, kteří by takovéto ptákovinky uvítali. Možná bych se měl naučit strouhat vařečky a strouhat vařečky. :-D
Týýýjo, to jsem se rozkecal...
>Díky za vaše rychlé objektivní názory, nevím co máte proti wordu....
>Proti Wordu nemáme nic, ale není to HTML editor....

Já teda nemůžu říct že proti Wordu nic nemám... Jednak už ze zásady nemám rád produkty Malého Měkkého, a jednak Word nemam rád, celou Office jsem odinstaloval a používám Software602 a asi stáhnu OpenOffice.... :o)

Word v roli HTML editoru mě dostal, když jsem ho chtěl vyzkoušet na tvorbu webu: udělal jsem stránku, kde byl nadpis, odstavec textu a obrázek. V čistém zdrojáku by to byla záležitost několika řádek. Ze Slova vylezlo něco naprosto neuvěřitelného a obrovského, v čemž se kdesi skrýval kousíšček kódu vzdáleně připomínajícího HML... :o) A taková třešnička na dortu je, že ten text, který jsem napsal nad obrázek, byl ve výsledném dokumentu pod obrázkem... :o)))