problem FTP + nefunkcni obrazky!

uz sem se docet ze je asi blbe zadana adresa ktomu obrazku ale jak to mam opravit? Mam to delany ve Wordu (index.htp) .. kde dam vlozit obrazek z naky slozky. Stejne pojmenovanou slozku si vytvorim i na webzdarma a nakopiruju ty obrazky.. a nejde to..

Pak jeste, kdyz sem to zkousel delat pres ftp, tak sem se nanej sice dostal (pres webovy prohlizec) ale nedovolilo mi to neco tam kopirovat nebo mazat... (ze pry nemam privilegia neboco)
patri ti to. aspon vidis, ze word neni nastroj na delani webovejch stranek. nic ve zlym. tohle si precti www.jakpsatweb.cz a zacni znova

BOZE! jeste nikdy jsem nevidel vytvor wordu, tak jsem se ze zvedavosti podival... ...a dostal jsem z toho sok. ty jo. mam stesti, ze jeste ziju. doufam, ze to nebude mit trvaly nasledky... jako treba nocni mury nebo tak, budit se kazdou hodinu, postel promocena studenym potem strachu... brrr, strasna predstava
Super html editor word si při vložení obrázků odkudkoliv udělá pomocný adresář tak, kde máš ten soubor do kterého strkáš obrázky a ten musíš překopírovat do stejného adresáře na webu u tebe.
Ze zdrojáku (no fuj teda ale) se mně podařilo zjistit, že některý obrázky (nevím jestli všechny), by měly být v adresáři index_files (např. image004.gif atd).

A jinak zahoď word a PSJPW :-)
Jo a ještě bych změnila to title aspoň teda, "Afasdgfasdfgasdgf" nikomu nic neřekne...
..a to jste ještě neviděli web z PowerPointu, to je teprve dílo!
dik, to vzpada ye bz mohlo pomoct ale, ja to jaksi moc nopochopil .. nemuzes trochu podrobneji?
to bylo uzivateli TONDA
THALIA
no to uz mi jeden clovek rikal a taky sem si toho vsim ale kdyz sem to dal doty slozky tak to stejne neslo .... ?

A kde ze mam naky to Afasdgfasdfgasdgf? to ani nevim..
zdravim
chtěl bych poradit: Do adresáře sem nahrál dokumenty pro mojí stránku, všechno de tak jak má, ale buttony s odkazama se mi oběvěj jako červený křížky. Ty buttony jsem si pojmenoval "Button_fire-o mně.GIF"
(a místo toho !o mně je v jinejch případech třeba "galerie" nebo "ftipy"..)
předem díky za radu..
Hezká blbost: Button_fire-o mně.GIF
aspoň bez diakritiky a bez mezer!
Líp button1.gif (narozdíl od neustálého ujišťování sexuologů zde "na velikosti záleží" - to jako písmenek)
aha, jo, tag díky..
...ale stejně se mi to porád nechce oběvit...:-(
se du zeptat eště jinam..
2 Martin: To Afasdgfasdfgasdgf vidím dole na liště nebo v titulku okna prohlížeče. Ve zdrojáku dej hledat title nebo ten "nesmysl" a změň to třeba na Martin Černý - Školní miniprojekt, nebo tak nějak.
A ty obrázky? Zkus do odkazu na obrázek napsat ručně odkaz třeba do adresáře obrazky a do něj pak dej všechny příslušný obrázky. Třeba to bude stačit.
Ale ta stránka je docela jednoduchá, takže by nebylo od věci pročíst kousek www.jakpsatweb.cz a napsat to ručně, než to plácat ve wordu, ze kterýho nic pořádnýho stejně nevyleze a ještě to navíc nefunguje.
2 Dawid: A máš obrázky pojmenovaný přesně tak, jak to máš pak napsaný ve zdrojáku? Stále tam ještě vidím diakritiku (úvod) a mezeru (o mne). Zkoušels (podle rady Zdenka) změnit názvy tak, aby byly celý malejma písmenama, bez mezer a diakritiky? A stejný názvy použil ve zdrojáku?
Jo a taky tam máš dvakrát tag BODY a v té pravé části ti pak úplně chybí hlavička a ukončení html dokumentu.
THALIA

Jo no ja uz se tam dival ale nak nemam zadnej ten web editor a nemuzu ho sehnat...,
jinak stema obrazkama, ja totiz nevim kde mam jako vzit (zmenit) tu adresu ktem obrazkum (ten odkaz), kde se to pise? (Nemohla bys mi ty napsat na mail? Abych to urcite odfiltroval.. cernym@vscht.cz)
K*A NEMŮŽEŠ SI LASKAVĚ PŘEČÍST WWW.JAKPSATWEB.CZ?! Web editor MÁŠ (poznámkový blok ti stačí) a sehnat jinej si MŮŽEŠ (pokud máš připojení k internetu, tak vážně nevim, proč si prostě nějakej nemůžeš stáhnout!) Adresa obrázku se pěkně prosím nachází v tagu IMG, jestli tohle nevíš, tak mi neřikej, žes někdy byl na JakPsátWebu! Ta stránka je prostě strašná........

Shrnutí: nejdřív se začti do www.jakpsatweb.cz a pak teprve otravuj slušné webmastery!
TALIA: Ty buttony sem si pojmenoval "button1.gif" "button2.gif" atd. ale pořád se mi tam nezobrazujou. Ve zdrojovim kódu sou napsaný úplně stejně, tak nechápu v čem je problém.
...to je divný. Mam ty buttony pojmenovaný tag jak mi poradil Zdeněk, ale když se podívam na vlastnosti toho obrázku, je tam napsáno "Fire_button-O mně.jpg"
čaástečně sem na to přišel. Já blb sem to pořád editoval v mim počítači, a né v těch souborech uloženejch na webzdarma.cz. Už se menujou "button1.gif" ale pořád se nezobrazujou..
SUPEEEEEEEEEEER! Už se mi to podařiloooo:-DDD
tak díky!