Já už fakt nevím

když mám kódování
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

tak to je blbě, a když

<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-2">

tak taky, jak to mám udělat, aby to šlo normálně? Už jsem se tady na to jednou ptal a změnil to z ISO... na Windows a chvíli to šlo, ale teď je to zase nanic.
mne se to zobrazuje spravne
< David > V čem to píšete?
*:

No to je taky záhada. Když se přihlásím na wz, tak se mi neotevře onko pro editace, takže musím daný soubor uložit na disk, změnit a pak nahrát zpátky. (Ještě předtím ale smažu původní. A když tuhle proceduru provedu, tak pak zž se okno pro editaci na wz otvírá normálně. Chápete to někdo?
správně je to ISO! mně se to zobrazuje tak, jak by mělo!
< David> Pokud se budou potíže nadále vyskytovat : Pošlete mi prosím mailem,zdrojový kód (pokud Vám to nevadí) a já uvidím, co se s tím bude dát udělat.

Mail : 8hvezd@seznam.cz
uaa, vy me ignorujete :)
v mozille jsem zkusil nasilim zmenit kodovani - spavne je ISO-8859-2
< Milster said="uaa, vy me ignorujete :)" >
Neignorujeme :)

< ALL >
Ano, zobrazuje se to správně, ale já se tak chci mrknout na ten zdroják ;-)
All:

může na to mít vliv typ prohlížeče?

*:
Zdroják není tajny, klidně se na něj mrkni. (Zobrazit/Zdrojový kód) V php je jen to menu, takže tam žádná skrytá finta není.
David: Prohlížče by měli zobrazit správné kodování pokud je deklarováno (<meta blablbalba>). To tvojí stránku vidím dobře :)
Tak vám děkuji. A ještě něco. V sekci FAQ je menu níže než na ostatních stránkách a nemůžu přijít na to, čím to je. A přitom tam žádné <br /> nikde není. Nevíte?
..ještě mě napadlo, že pokud děláš zápis souboru přes www rozhraní. Tak to okno, do kterého to nahráváš, by mělo mít taky odpovídající kódování...
v mozille je uplne dole..