Kritika stránek

Prosim mohl by mi nekdo zkritizovat moje stranky? http://enemyclan.wz.cz/Index.htm
Ještě tam dam že je nejlepší rozlišení 1024x768 protože ti co maj jiný to maj strašné :) Jinak ty obrázky jsem nědelal já jen ty malé ve photoshopu upravoval tak aby někdo nemyslel že jsem profík na dělání takových supr obrázků.
Děkuji.
Nevím, jestli to máš schválně třeba z testovacích důvodů, ale pokud se tvoje úvodní stránka jmenuje Index.htm, nezobrazí se nic při zadání adresy http://enemyclan.wz.cz - aby to fungovalo, musí se jmenovat index.htm (malými písmeny)!

- První, co mě uhodilo do očí je obrázek na pozadí - to se mi vážně nelíbí:(

- Co je proboha tohle?
<p align="center"> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
</p>
Doporučuji nepoužívat Frontpage, protože tohle vypadá na jeho výmysl.

- Dále doporučuji přečíst si www.jakpsatweb.cz a naučit se CSS

- Na začátek kódu dej doctype - viz http://www.jakpsatweb.cz/doctype.htm

- Tagy <b>, <i> a <u> jsou již překonané a nedoporučuje se používat. Např. <b> nahradíš <strong> atd., viz různé weby o tvorbě webu. Musíš hodně číst a zkoušet, tak se to naučíš nejlíp. Je toho víc ke kritice, ale to přenechám dalším, protože už musím jít... Přeju hodně zdaru a rychlé pokroky:)
Prvně - něchápu, proč je úvodní stránka Index.htm a ne index.htm - snižuje ti to zbytečně návštěvnost, protože uživatel je zvyklý zadat www.enemyclan.wz.cz

Druhně - je něsmysl tvrdit, že je třeba to a to rozlišení ten a ten prohlížeč apod. web má být udělán tak, aby se dal rozumně prohlížet čímkoliv.

Třetně - k čemu jsou na té stránce JavaScripty, které mi mají hýbat status barem? Takové informace patří třeba do podnadpisu.

Čtvrtně - použitý editor MS Frontpage. Očekával bych něco lepšího, třeba NotePad nebo Hexedit.

Pětně - Home.htm - to pozadí je hnusné, příliš kontrastní a navíc fixed, což je podle mne v tomto případě zločin. Avšak tmavě zelené písmo na tmavě červeném pozadí je vrchol nevkusu.

Šestně - na těch stránkách toho více není? třeba jakou hru hrajete, kolik vás je, kde hrajete apod. ani slibované sekce (které jsi tam prý přidal) nikde nenacházím.

Odmítám hodnotit dále. Kdybych to měl shrnout - Design je naprosto příšerný.
Jsou to mí první stránky :))) jinak je to ve fronpage :) "ani slibované sekce (které jsi tam prý přidal) nikde nenacházím.
" vždyt tam jsou nahoře obrázky a to je odkaz :) jnak tak mi doporuč jinou barvu :) jinak tam nějakou jinou dám ok a kolik nás tam je je hned uprostřed a taky v members ale jako dík za kritiku hh přečtu si tu stránku http://www.jakpsatweb.cz a prohraju si stím hrajeme counter-strike což každý pozná z těch obrázků :) dík a nashle
"a navíc fixed" to znamená co? :) fixed ukradený nebo jak? pravo nahoře je podpis co to udělal tak nevím no... kdybych to ukrad tak ten podpis odstřihnu ... asi jsem neunesl tu kritiku :))) jdu si číst jak psát web :) čauky
Counter Strike jsem poznal také, ovšem nepoznají to třeba ti, co si nedávají zobrazit obrázky, či je prostě nemohou vidět (uživatelé textových prohlížečů a slepců), kam však vedou ty obrázky nelze kvůli JavaScriptu přepisující status bar poznat. Ty odkazy by mohly mít textové vyjádření.

Barvy na kántrstrajk? zkus žlutou (#ff6) na tmavé zelené (#390). A pozadí nějaké světlejší ze hry a jenom po levé/pravé straně.

Pak dořeš rozvržení svých stránek doprava/nahoru/doleva dej menu a do zbytku obsah. dělat nějaké nepřehledné stránky každou stylovanou jinak nemá smysl.

Zatím ;)
Fixed - pořád na stejném místě, neposouvá se spolu s prohlíženým obsahem.
jj tak je to hezčí když se to posouvá je to hnusný :)
Třetně - k čemu jsou na té stránce JavaScripty, které mi mají hýbat status barem? Takové informace patří třeba do podnadpisu.
oni tam nějací jsou? :)) ani nevím prosím vysvětlit nerozumím ani jedné věci z toho thx
První, co mě uhodilo do očí je obrázek na pozadí - to se mi vážně nelíbí:(

- Co je proboha tohle?
<p align="center"> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
</p>


tak jak to mám posunout aniž by to tam bylo? :((
Avšak tmavě zelené písmo na tmavě červeném pozadí je vrchol nevkusu.

u toho sem padal smíchy co bílí? :)
a jak v tomhle případě to vypadá jako zločin jako kdyby se to hýbalo tak není? :)
Ještě si dělej srandu z lidí, kteří ví o tvorbě webu mnohem více než ty ;)

JavaScript - hnus, který může sloužit jako zpestření, ale neměl by omezovat uživatele. Je to program uvnitř stránek (lépe ti to už nevysvětlím). Omezování uživatele je však vypisovat dolů (do status baru) nějaká libovolná písmena. Status bar má svůj účel - oznamovat stav prohlížeče a říkat uživateli, kam případně vede odkaz, nad nímž váhá s myší.

Posunout níž? Třeba <p style="height:50000px;"></p>Tady je posunutý text.

Barvičky jsou tvůj boj - ale musí to být čitelné a vkusné. Co víc ti mám dodat? Pročti si www.jakpsatweb.cz ;)
A ještě bych ti doporučil naučit se česky.
joo píšu to narychlo ale přiznávám čeština není můj obor :)
jinak jsem tě nechtěl nijak urazit vím že o tvoření webu víš tak o 99.9% víc než já a děkuji za každou radu...jinak vidíš ty odkazy v těch obrázcích? jako abys viděl že tam jsou :)
Posunout níž? Třeba <p style="height:50000px;"></p>Tady je posunutý text
hahaha ůplně mi to zmizelo :))
<HTML>Vazeny eNemy.JRC-Maniak-Killere
Stejne tak jako ti porad opakuji neber si AWM kazi to hru, i tady tomu nebude jinak. Neber si FrontPage kazi to stranky ;)

m++</HTML>
>> Posunout níž? Třeba <p style="height:50000px;"></p>Tady je posunutý text
hahaha ůplně mi to zmizelo :))

No protože víš co to je 50000px?:) nastav si třeba jenom 100px abys to viděl:)
No já nevím. Já jsem tam vlezl, a když se ani po minutě neukončilo načítání a koukala na mě podivná šeď, byť s jakýmsi přihlašováním, tak mě to docela odradilo.
to jsem pochopil taky :)
marku to je chat musíš kliknout na logo uprostřed :)