Problém s RSS

Zkouším si dělat RSS kanál, žádnej problém. Mám např. soubor "rss.xml". Správně se mi v prohlížečí zobrazí (IE 5.0). Pak ho edituji, přidávám nový příspěvek a omylem udělám syntaktickou chybu, která se v prohlížeči projeví varováním. Chybu odstraním a varování je stále. Mrknu do zdr. skriptu, tam už chyba taky není, ale v prohlížeči stále. Obnovuji stránku a chyba stále nezmizí. Pak jsem čirou náhodou přejmenoval soubor, např. na "rss1.php" a chyba odstraněna.

Nevíte v čem by mohl být problém?

"Ď" za každou radu.

petr
A nemáte zaplou cache? To je jediný nápad co mě napadl dle vašeho popisu. Váš prohlížeč má soubor rss.xml stále v cachi a tak se Vám chyba objevuje stále dokola.
Snad :=]
Je to tak... :-)
Díky všem, ale to bych já hlava děravá musel vědět, kde se v IE maže CACHE
znovunacteni stranky pres f5 - nacteni z cache, pres ctrl+f5 - nacteni ze serveru bez ohledu na cache. jinak se to maze: pravym mysitkem na ikonu ie na plose, vlastnosti, odstranit soubory
Díky moc
Bohužel, tak jsem stejně zjistil, že vymazáni cache nepomohlo. Je zajímavý, že jsem teď změnil celý obsah RSS kanálu a v prohlížeči IE 5.0 se stále zobrazuje starý obsah, ale v RSS čtečce (Abilon) už nový.
Nechápu to.
Tak to neřešte, ono to jenom asi čtvrt hoďky trvá a jinak díky moc.

Petr