Zkouším si dělat RSS kanál, žádnej problém. Mám např. soubor "rss.xml". Správně se mi v prohlížečí zobrazí (IE 5.0). Pak ho edituji, přidávám nový příspěvek a omylem udělám syntaktickou chybu, která se v prohlížeči projeví varováním. Chybu odstraním a varování je stále. Mrknu do zdr. skriptu, tam už chyba taky není, ale v prohlížeči stále. Obnovuji stránku a chyba stále nezmizí. Pak jsem čirou náhodou přejmenoval soubor, např. na "rss1.php" a chyba odstraněna.
Nevíte v čem by mohl být problém?
"Ď" za každou radu.
petr
A nemáte zaplou cache? To je jediný nápad co mě napadl dle vašeho popisu. Váš prohlížeč má soubor rss.xml stále v cachi a tak se Vám chyba objevuje stále dokola.
Snad :=]
Díky všem, ale to bych já hlava děravá musel vědět, kde se v IE maže CACHE
znovunacteni stranky pres f5 - nacteni z cache, pres ctrl+f5 - nacteni ze serveru bez ohledu na cache. jinak se to maze: pravym mysitkem na ikonu ie na plose, vlastnosti, odstranit soubory
Bohužel, tak jsem stejně zjistil, že vymazáni cache nepomohlo. Je zajímavý, že jsem teď změnil celý obsah RSS kanálu a v prohlížeči IE 5.0 se stále zobrazuje starý obsah, ale v RSS čtečce (Abilon) už nový.
Nechápu to.
Tak to neřešte, ono to jenom asi čtvrt hoďky trvá a jinak díky moc.
Petr