Zdržování stránek

Zdravím. Na mým webu mám tři sloupce a ten levý obsahuje ankety a počítadlo. To jsou asi největší žrouti času při zobrazování stránky a proto bych je potřeboval vykopnout až za div s textem. Zkoušel jsem tam posunout celý levý sloupec, jenže....:

Všechny sloupce musí být relative (no ty postraní hlavně floatovací, aby mi patička nelezla mezi postarní sloupce, když je hl. obsah moc krátký. No a kvůli tomuto se mi jaksi nepodařilo posunout ten levý sloupec, na levo od hlavního, pořád mi skákal až pod něj. Dokázal by mi někdo poradit jak to vyřešit? Díky
:)
Teď mě nic nenapadá :-(, ale při prohlížení tvých stránek (tedy kódu) jsem si všimla, že při kliknutí ve Volbách na Změnit barvu nejspíš includuješ soubor, který má i hlavičku, takže tahle stránka ti nebude validovat.
Thalia: Ono bystam toho možná našla i víc, protože já momentálně předělávám stránku do komplet dynamiky, měnim kód, gafiku, k tomu ještě musim doplnit nový obsah a mám v tom teď pořádnej bordel :-) a jak pořád něco testuju atd. tak to pak vypadá takhle. Snad už se mi to brzy podaří dokončit, docel ajsem z toho nervní :-)