Schanim lidi (externi spolupracovniky)

mgiel >> nedá mi to a ještě se přidám: od nikoho, kdo na veřejně přístupném fóru píše stylem "zprávce", "schánim", "skusit" a "nesmysli", bych pro sebe ani firmu nic neobjednala. Sorry, ale i tohle je vizitka podnikatele. Máš se ještě co učit, chlapče - teď nemyslím ani tak tu češtinu, ale chování, vystupování a to, jak sám sebe prezentovat. Na icq si piš jak chceš, ale ideální je, abys psal "fčera" a "jaxemáš" a přitom dobře věděl, jak to má být správně. Pak si můžeš dovolit dělat ty svoje "chibi" - pokud víš, že je děláš.
O obsahové hodnotě tvých příspěvků nemá cenu hovořit, to by asi bylo házení perel... na stěnu. Třeba to pochopíš, až ti bude "vic jak 18" a nebudeš už "tak zvane ditetem". A nebo taky ne. Všichni se jen snažili ti vysvětlit, že nabídka práce byla bohužel díky tvé formě podání degradovaná na velice nízkou úroveň. I když se tím "živýš".
...ale jinak přeju hodně štěstí a pracovních úspěchů a spokojených zákazníků.
dis >

Velice vystizne, sam bych to nevystihl lepe §;p.
Co/kdo je dis?
Jestli je to reakce na mě, tak já jsem to myslel fakt upřímě. Sám jsem to zkoušel, tak vím, že to není žádná prča. Zkuste si to taky a pak na někoho plivejte. (I když ta čeština....)

Někde jsem na jeho webu viděl: "..to co jiní nabízí za 3000,-... " 3000 za web je moc? To snad ne?
>> Co/kdo je dis?

Příspěvek od autora "dis" o trochu výše
Aha, to byla asi slepá skvrna, když jsem procházel odpovědi.... Už jsem si myslel, že je to něco jako LOL, nebo podobná vymyšlenost.....
DiS jsem já. Alespoň co se pseudotitulu týče.

>> Už jsem si myslel, že je to něco jako LOL

DIS - Něco jako Deeply Idiotic Smile ? :)
No mě zaujalo na jeho stránkách toto:

Jestli máte nejaký super stránky nebo jste nekde na netu neco oběvily...