PLS zhodnoťte design na stránkách www.kdekoupit.unas.cz a poraďte jak jej vylepšit. Dikec. Pak ještě jak mám nahrát phpbb přes ftp? Já vím jsem lama. Ale PLS, bylo by to do sekce bazar a forum, viz. www.kdekoupit.unas.cz . DíííííííííííííííK
Pokud chceš hodnotit pouze design, tak je to IMHO dělaný poměrně jednoduše. Zkus si projít víc webů na toto téma a mrkni, jak jsou dělaný (nemyslím tím, aby si kopíroval).
Petr
To menu by mohlo při přejíždění položek něco dělat (a:hover) a samotné odkazy v menu by mohly mít nastavený taky nějaký barvy. Podtržené bych je nechala.
Ta buňka, ve které je menu, mi přijde zbytečně široká.
Souhlasím s Petrem, že je to dělaný jednoduše a mně osobně nezaujala ani ta barevná kombinace.
Hmm, mě se ty rámečky, jak je jeden bílý, druhý světle modrý a tak líbí. Akorát ta modrá je podivná, tu bych změnil. A flash mám vypnutý, tka tam mám spoustu takových blbinek, co nic nedělají...
Noo...zvestiny souhlasim s ostatnima, je to moc jednoduchy, dokud to neupravis tak si ty stranky KDE KOUPIT neskrtnou...ta velka reklama dole na prvni strance, tu bych dla treba pod menu a zmensil bych ji, menu je moc tluste, odkazy jednocuhe, a celej layout je..............................................................................jednocuhy ;D
Dobře, zkusím to ještě napravit. A co to ftp? Mám stáhnutý CFTP. Dikec
<HTML>Osobne tam zadny design ani grafiku nevidim, takze nemohu posoudit</HTML>
Nic moc, asi jsi to psal ručně ne?
>Nic moc, asi jsi to psal ručně ne?
Front Page
Jo Jo, je to front page. Co používáte vy? Co to FTP?
>Nic moc, asi jsi to psal ručně ne?
Co to je za poznámku, co já vím, tak většina lidí píše ručně. Máš namysli režim WYSIWYG nebo snad píšeš nožně?
Když někdo píše ručně, tak to samozřejmě nemůže být nic moc... třeba všechny designy na CSS Zen Garden jsou pochopitelně vytvořené ve Wordu ;-)
Freya pochopitelně přehání. Word není html editor. Všechny desingy na csszengarden.com jsou šablony z Front Page 2003. Je to opravdu fasa vymakaný softík. Mimochodem, na mých osobkách je použita šablona Retro 2.0
Upozorňuji, že tyto šablony nejsou součástí běžné instalace FrontPage a je třeba je doinstalovat ze samostatného CD. Doporučuju...
Jsem to ale hlupák,
on to psal ručně a pak to asi musel naskenovat, nebo to cpal do počítače USB portem. Četl jsem o tom na intervalu.
Jinak ten Retro template se Microsoftu docela poved. lol