Ahoj!
Ohodnoťte, prosím, můj web http://hhpz.wz.cz
Napište sem každičký detail, rád si přečtu úplně všechno. A nešetřete mě, pořádně mi to osolte!
Díky za každou připomínku a mějte se!
HHPZ
1) Rámy :-(
2) Barvy taky nic moc...
3) To menu jako tlačítka se mi moc nelíbí
4) Fonty - chtělo by to bezpatkové (sans-serif)
5) Co takhle použít externí stylopis? Takhle bys do každé stránky nemusel psát "p.tlacitko..." ;-)
6) Hodně obsahu a dá se i číst :o)
To by bylo zhruba všecko
1) Ty mi nevaděj, připadá mi to ZATÍM nejvhodnější
2) Napiš lepší, uvidíme
3) Hmm, to je blbý, na nich je můj web stavěnej
4) Mám tam hodně dlouhých textů a blbě by se to četlo
5) Používám
6) To je pravda
7) Klidně napiš ještě něco.
8) Naběhl ten web v pohodě?
Dík HHPZ
1) Je hezký, že myslíš na sebe, ale co uživatelé?
2) Je to tvůj web, tak si vymysli lepší sám, ne?
3) Tak ho postav na něčem jinym, pač třeba v mozile nefungujou...
4) no-coment
5) Hezký, že ho používáš, ale co do něj taky něco dát?! (těch pár nadpisů a a:visit se nepočíta...)
6) SEBECHVÁLA SMRDÍ!
7) Ne nenaběh.... vybouch mi přitom počítač! Jak by měl asi naběhnout špatně?
8) Nevim to jistě, ale připadáš si drsnej, když ti to počítá každej přístup dvakrár?
Tak nic :-) meca mě předběhl... Chtěl jsem napsat skoro to samé ;o)
1) Co je na rámech tak blbýho (kromě ukládání)?
2) Když já mám takový menší, ehm problém
3) Firefox je to samý co mozilla, ze? Takze je to v poho
4) To je holt věc názoru, který se u každého liší
5) Je tam v podstatě všechno, co je nutné
6) Sám jsi říkal, že je písmo čitelné, já rád potvrdil :o)
7) Tak to mám chybu u sebe, mi nenabíhá dobře pravý a levý rám, musím je vždycky obnovit
8) Co? Jestli myslíš blueboard počítadlo, tak to jenom jednou, systému navrcholu zase příliš nerozumím (myslím tím, že neznám celý jejich počítací mechanismus...
HHPZ
1) starý, blbý, nemoderní, uchylný..
2) Seš barvoslepej čí co?
3) Já na to koukám přes Firefoxe a je to taky blbý...
4) furt nekomentuju...
5) :-) si děláš srandu ne? Koukni se na ňákej návod... třeba jakpsatweb.cz
6) njn... ale to řikal xergic ;-)
7) aha...
8) NO když máš na stránce to počítadlo dvakrát...
1) hmm
2) skoro
3) mi to pod ním jde v poho, ale v IE je to na nic
4) tak já taky ne
5) znám ho nazpaměť
6) neva :-)
7) už mi padá celej komp ... áááááááááááááááá
8) to neva, počítá to jen jednu návštěvu (alespoň to tak mám nastavené)
Můj původní web http://hhpz.webzdarma.cz byl ještě horší, takže můžu být svým způsobem spokojen.
Teď jsem byl na tvojem webu, a máš tam asi chybu. Je tam napsáno Yahůův web, nemělo by to být Yuhůův, to jen tak na okraj?
Za chvilku padám z netu, bo mi furt padá, přehřívá se komp a vůbec je to všechno na ... a navíc se musím učit. Pitomej kužel, pitomej hranol.
Klidně sem ještě něco sepiš, já si to příští týden přečtu.
lol :o)
ad 5) to je sice pěkné, ale co takhle ho využít? Myslím návod na CSS... Třeba CSS layout + PHP a máš po rámech a vlastně po všech ostatních problémech ;-)
Tak nevím, dostal jsi hned na začátku dejme tomu pět konstruktivních připomínek, ani jednu se vlastně nechceš zabývat... Proč jsi je teda chtěl znát? :-)
Bez ohledu na to jestli je mozilla firefox a jestli je firefox mozilla ty tvoje tlačítka prostě v Mozille nevypadají správně, resp. nevypadají stejně jako v IE nebo Opeře, aspoň u mě. Takže to asi není "v poho".
A o externím stylopisu - když ho máš, proč ho teda levej a pravej frejm nepoužívají a stylování tam máš přímo ve stránce? Už jen když dojde na změnu barev, budeš to muset dělat dvakrát, když už nic jinýho.
dis: Pravdu díš ;-) (přeloženo do hovorové češtiny: Máš recht vo*e) :o)
HHPZ >> tady si dopad ještě docela dobře ;-)
viz http://www.jaknaweb.com/ukazuj.php?f=1&i=2575&t=2575 ...
Má to cenu vůbec komentovat?
Barvy - až na tu žlutou... (pixy má na svých www nějaký barvový navrhovátor, doporučuju - teorie barev je někdy užitečná)
Odkazy se mi jeví jako tašky na střeše (vzájemně se překrývají), to je záměr?
Jinak jsem to moc neprolízal. Vypadá to střízlivě.
Menu v pravo a vlevo? Zdá se mi, že by něco z pravého menu mělo být spíš vlevo (novinky, o pachateli,...).
Ale jinak musím pochválit, že tam není nějaký příšerný podklad, hýbací ikonky a tak. Frames - budiž. Ještě si pročtu obsah.
Nikdy to nemůže vypadat stejně, protože jsou to úplně jiné prohlížeče, každopádně JE záměrem, aby to tak vypadalo.
Já se těma připomínkama zabývám, ale pište další, ať je můžu zpracovávat najednou...
Fakt jsem rád, že mi sdělujete vaše návrhy, protože vím, co se konkrétním lidem nelíbí. Takže DÍKY
HHPZ
"Nikdy to nemůže vypadat stejně, protože jsou to úplně jiné prohlížeče..."
Promiň ale to je blbost. Při troše vůle se to VŽDYCKY dá udělat, akorát to bude složitější ;-)
Zkoušel jsem legrácky a tak. Po "legrácce" se dá skočit jenom na úvodní obrazovku, čekal bych že se vrátím a můžu si vybrat další legrácku...
K té blokaci prohlížedla javascriptem. Jak to děláš. Jednou jsem narazil na stránky zabezpečené JS a bylo to nějak divně napsané, tak tam pořád skákalo okýnko, že to nebude fungovat, ale už z toho nešlo vyskočit. Musel jsem sestřelit celou mozillu. Jak tedy na to?
"Nikdy to nemůže vypadat stejně, protože jsou to úplně jiné prohlížeče..." >>
Víc než dost stránek vypadá stejně... stačí se jenom snažit....
"...každopádně JE záměrem, aby to tak vypadalo."
Fakt? Fakt jsi chtěl, aby to vypadalo tak, jak to ukazuje Firefox? To znamená odkazy po stranách zarovnané k vnějším okrajům, nestejné šířky, které mají schovanou spodní třetinu písma dalším odkazem, který je o patro níž? Promiň, ale tos určitě nemyslel vážně, že ne :-). Myslím minimálně proto ne, že máš pro tyhle odkazy nastavenou width: 123px.
Když to shrnu: pokud se nepletu, a měly to být obdélníčky o šíři 123 px, dotýkající se horní a dolní hranou jeden druhého, tak doporučuju doplnit display: block; a pak vyházet <br>. Podle mě by to pak mělo být v IE i FF stejné a čitelné. Jestli by ti teda pak nevadilo, kdyby to vypadalo v úplně jiných prohlížečích úplně stejně.
Mno jestli je to verze webu 04.001.1, tedy 4 prepracovani prvniho tveho webu, tak ujde.
i kdyz:
1) ano, ramy :-(
2) barvicky viz http://wellstyled.com/tools/colorscheme/
3) kdyz uz tlacitka, tak bez underline
4) reklamu byh dal dolu, logo se pod ni ztraci.
5) datum aktualizace to same
6) kdyz uz tag <hr> tak by mel byt nejak ostylovan, ve tvem pripade alespon na stred.
7) nadpis
8) statistika 'navrcholu' staci jedna
9) pravopis :-D spestření; nezlekněte
stranka je docela ctiva, rusi ji barevne zpracovani...
doporuceni: http://jakpsatweb.cz/css/
pardon: ad 7) nadpis byva vetsinou pred textem :-) [...Počítačové hry, knížky...]
Kyk-> no jo no... spravim při příští aktualizaci
Dis-> já to upravoval tak, aby to nějak čitelně vypadalo v obou... ale když teď vím, jak to udělat líp, tak to změním. DÍKY !
dis-> 2) díky za odkaz, je mi to blbý, se ptát, ale jak se to používá? 3) určitě? 4) to by musela být všude?! 5) ale některé weby mají na úvodní stránce jen novinky, tak prosim trochu vysvětlit 6) vyzkouším 7) hmm 8) kdepak 9) nechápu
Mám to stáhnuté doma, takže v pohodě...
Takže všem děkuju a klidně sem ještě něco mrskněte...
Eagleeye-> jasně, psal jsem to ve spěchu...
Marek-> po pravdě řečeno, nevím jak se to v Mozzille přesně chová, kdyžtak použij IE a zobraz zdroják, teď musím končit, kdyžtak to ještě upřesním, až se dostanu na net.
Odstranit rámy, nahradit vkládání souborů fcí require() v PHP. Upravit font písma, lepší by bylo Verdana, Tahoma, Arial než Times New Roman. Neškodilo by přidat trochu grafiky.
Petr
Hmmm zatímco v IE to vypadá takto:
http://markovo.wz.cz/z/ie.png
což se mi zdá jako záměr, tak v mozille to vypadá takto:
http://markovo.wz.cz/z/mozilla.png
což vypadá zajíměvě, ale záměr to asi není....
predpokladam ze to bylo na me.
ad 2) je tam i napoveda a free editor
ad 3) pmsn ano
ad 4) nemusela viz forum wz (tusim Nipalova vychytavka)
ad 5) je to informace temer bez pridane hodnoty, uzivatel se z dozvi jen jak casto na tom delas, nic vic. S uvedenim novinek na main souhlasim
ad 8) :-)
ad 9) spestření => zpestření; nezlekněte => nelekněte atd.