zdravim...
lepsie je zacat s upravamy hned na zaciatku ako ked to bude uz velmi pracne...
so strankami prave zacinam... html... a snazim sa neico nasprtat v PHP.. tak mi prosim poradte co mam na stranke zle, co by som mal pridat... a co odstranit...
inak... co mate vsetci proti ramcom? hm? ja a m m rad ked su tlacitka na prepinanie po ruke, teda aspon na obrazovke... stranka sa ece len rozbieha takze tam toho neni moc vela, je tak tyzden stara.
co sa tika tej reklami... mozete mi povedat ci ju tam mam spravne danu? a ci to tak staci? ci sa mi vlastne pocitaju pristupy? mal som s tym trocha problemy...
a nesetrite ma... nevadi... aj tak iba zacinam.. ale rad sa poucim
aby kazdy pochopil....
www.promotion.wz.cz
no ... zkus pirdat jeste vic animovanych gifu, udelej jeste jeden ramec, a do neho dej "IP uzivatele, porhilizec uzivatele, cas, a pristupy". Pak to budou kvalitni stranky!
2Poisoner: tak to nebylo moc hezký...
21okaty: rámy můžeš snadno nahradit pomocí php a fce include. Např uděláš soubor menu.html a ten pak includuješ do každé stránky. Vypadá to stejně, jako když bys na to použil rám, ale je to rozhodně lepší (třeba pro vyhledavače, a ty potřebuješ, aby tě vyhledavače našly, jinak si tě moc lidí nenajde).
Taky by to chtělo přestat používat Microsoft na tvorbu webu a psát to v něčem jiném z velké části ručně (viz nyní flejm ve fóru Mimo téma). Tím ti zmizí z kódu majkrosoftí poznámky a jiné blbosti. Taky je dobrý naučit se css, můžeš začít třeba na www.jakpsatweb.cz.
Jinak, jestli se ti reklama počítá nebo ne, to můžeš zjistit v katalogu webzdarma, když si najdeš odkaz na svou stránku, tak to číslo v závorce je počet zobrazení reklam. Nemělo by být nula.
ALe jako fakt.... Tech gifů tam je opravdu málo....
stranka o grafike a dizajne ale dizajn ma ubohy (dufam ze som ta neurazil) :)
Té stránce chybí jeden velmi podstatný prvek, a tím je chromovaný točící se zavináč v Kontaktu. Žádný profesionální web, který to s animovanými gify myslí vážně, se nemůže dopustit takové trestuhodné nedbalosti! :-)
si ho moze stiahnut na
http://matoman.host.sk/mail.gif :)
Zaujala mě ta nabídka na tvorbu webu, až si našetřím, nechám si u vás určitě něco udělat!
a jeje.. diky za kritiku... toto je stranka len tak na uvod... snad sa to vsetko podari podla predstav vacsiny... s programovanim mi pomoze kamarat.. a uz to chce len vela vela casu... heh... pokial mate vy vase stranky niecim zaujimave.. hlavne grafikou... mozem vase odkazy umiestnit v sekcii www stranky. staci len napisat email na vision@zoznam.sk
>>Točiace sa, alebo pohyblivé jednoduché gif nápisy a
obrázky robíme na objednávku len za 100Sk
Váš ultimativní Horst Henckellbach:-)
Nezobrazují se ti obrázky (většina animovaných gifů).
Dále se mi osobně vůbec nelíbí použití patkového písma, to nevypadá vůbec esteticky, zvlášť na stránkách o designu.
A vůbec to jsou amatérské stránky (to neber jako urážku, prostě takhle působí).