Moje stránka

Čau lidi, okritizujte mi pleas moji stránku.
Vim, ze je hrozna ale stejně mi napiste co vylepsit.Dik
bohuzel, na strance ktera je delana ve WORDU neni co ke kritizovani... resp. to je asi tak JEDINA KRITIKA ten WORD :)
Před chvíli sem si stáhnul něco jinýho, takže bude něco novýho...
Uprimne? Ta stranka neni nic moc.... Zkus to treba zarovnat na stred, trosku upravit barvy a obrazky... Ale neres - moje prvni pokusy byly horsi:-)
At 1st je to jiný Marek. Já jsem už Marek z Markova.
Marku: Jako Marek ti poradím: Vyhoď to mramorové pozadí. Ono jako takové je hezké, ale tak na kuchyňské lince. To, co není odkaz asi není vhodné podtrhávat, plete se to s odkazy. Z těch obrázků vlevo, co jsou jako menu vyrob přímo odkazy a ty >> z toho vyhoď.
Pak si výsledek zobraz v prohlížedle, zvol zobrazit zdrojový kód, zkopíruj to, vlož do notepadu a vymaž z toho všechny tagy, které nepotřebuješ (všechny poznámky <!-- ... --> a všechny tagy z jiného xmlns jak bez určení - všehcno <neco:cosi > včetně ukončovacích tagů.
Do <title></title> nestrkej "zdravíme...." to má být název. Kdys o tom psal knihu, tak ji taky nenazveš zdravíme....
Trochu jsem to proklikal. Když už pozadí, tak ho na odkazovaných stránkách neměň zmateš tím každého. A pozadí má být nevýrazné, dekorativní a nemá znesnadňovat čtení (což je, bohužel, tvůj případ).
Neuváděj maily kamarádek (nebo se jich minimálně zeptej, jestli můžeš, přece jenom je to veřejný dokument a nemusela by s tím dotyčná osoba souhlasit), nebo ti je někdo přebere. I když to zas asi nebude můj případ. (-; Je toho ještě hodně, co se dá vylepšit, ale zatím toto. Jo?

Plusy: dobré téma! Na to se dá udělat prima web. Na 14 let je to dobrý počin. Ale je třeba to trochu vyladit. Jestli chceš pomůžu ti radou a výsledek ti pak budou mnozí závidět. Chceš? Fandím ti! :-D
To víš že chci!
Od kamarádek to povolený mám.
Stránky chci celý kompletně přepracovat.
Napiš mi na mail marek.pavka@centrum.cz.
Teda jestli si se mnou chceš psát.
Klidně ti dám i číslo (jestli ho nedáš někde na chat).
Pošlu ti ho mailem.
Nemusí ho tu každý vidět.
Zatim čau anapiš prosím!
Jsem si k vůli tobě musel změnit nick, bubáku! Ale Marek z Markova zní tak nějak vznešeněji. (-;
Já se ti upřímně omlouvám...
ale Marek z Markova zní fakt líp :-)
Tak zatim čau!
>> ale Marek z Markova zní fakt líp
to je fakt. ale treba takovej Smil Flek z Nohavic to asi nemel v zivote lehky ;-)
UPŘÍMNĚ? hrůza
Teď jenom abych našel nějakýho Honzu z Honzova, ten mi už poradí.
zde! :-)

Stránky bych trošku (hodně) vylepšil třeba tím, že bych neměnil pozadí u každýho linku. Ty buttony jsou dost nečitelný a vůbec to písmo na všech pozadích jhe nečitelný. A pokud nemá úvodní stránka účel zmizení reklamy na ostatních, tak ji zruš. Nebo si vlož reklamu nahoru a na ostatních ji už nebudeš muset mít. Být tebou, tak než we wordu, to dělám ve Fronpege. Je to sice blbý, ale přeci jen lepčejší než Word. Ty reklamy jsou dole dost škaredě uspořádaný a to počítadlo a odkaz na návštěvní knihu bych trošku zviditelnil. Jinak oukej koukej.