Potrebuju kritiku... A dalsi napady...

Cau fseci... Pred tydnem sem na netu umistil svou prvni net stranku a potreboval bych vedet, co mam vylepsit (Jo, a ze je to delany ve Frontpage nejak nereste, diky:-)
Vypa¨dá jednoduše a přehledně. Obsah hodnotit nemůžu, protože nevim co to je za hru. Jukni se na moji...Je dělaná ve WORDU :-(
No, není to špatný počin. Moc jsem to neproklikával. Dokonce se mi to zdá i barevně sladěné. I když mě osobně se ta barva moc nelíbí (i když heaven ne heaven). Co mi tam vadí je scrollbar v části, kde je menu. Aha, když se to trochu natáhne, tak zmizí. OK. Toplistí počítadlo dej dolů. Nahoře je ošklivé. Jinak jsou to jednoduché stránky, krom obsahu, který jsem nečetl, nemůžu nic kritizovat.
Možná postupně nějaké vychytávky typu, co když nechci zobrazovat obrázky, co když to prohlížím lynxem, ale to není úplně nutné...
Pak úvaha o odtranění frames, možná nějaká dynamika.... ale to je ještě nepodtatnější.
Není to super, ale to pěkné.
Ty frames mi naopak přijdou jako velká nevýhoda. Bez nich by to bylo několikanásobně lepší.
Stránky s frames se obtížně umisťují ve vyhledávačích, a pokud nemáš v každé obsahové stránce (myslím ty, které se ukazují v pravém frejmu) odkaz na stranu hlavní (tu s framesetem), jsi namydlen.

Jo, jako první stránka je to rozhodně dobré... Ale chtělo by to přidat na první stránku nějaké info, protože mi chvíli trvalo, než mi došlo, že jsou to opravdu stránky o hře.
Frames nevadí, pokud umíš pracovat s vyhledávačema. (www.robotstxt.org)
Podle mě je to celkem dobrý, zvlášť ta barevná sladěnost. Ale opravdu tam chybí nějaké info. Rámy kritizovat nebudu, protože je používám taky.
Nevím, nakolik můžou pokyny v robots.txt nahradit bezbariérovou stránku, ale ráda se nechám poučit.

Samozřejmě, že do jisté míry je možné hendikep frejmů zmírnit (http://www.theukwebdesigncompany.com/articles/optimizing-frames-search-engine.php), ale je s tím tolik práce, že odrámovat stránku by bylo jednodušší.

Dávat do <noframes> kvalitní alternativní obsah je nepohodlné, pokud má být nějak rozumně aktualizovaný.

Rámy nemají pro běžné použití budoucnost.
Diky za vase prispevky.... Uvidim co se s tim da delat:-)
Jeste je dna otazka: Zobrazuje se v jinych prohlizecich nez IE VBscript? Mel by byt umisten nad pocitadlem v levem ramci....
VBscript je IE only.