Aoj, jeden blbec mi zkopíroval stránky. To by ještě nevadilo, ale ještě mě pomlouvá na mejch stránkách, že mu je kopíruju já. Přitom tam ješe ani nezrušil moje počítadlo, shoutboard a anketu. Moje stránky jsou www.honza.wz.cz a jeho jsou www.eastside-boy.wz.cz . Dá se proti tomu nějak zasáhnout?
Hehe, to už tu bylo přetřeseno. On se k tomu dokonce přiznal (někde se to tu na fóru dá najít). Nestydí se za to. Je to ťula. Neboj morálně už je odsouzen a dojede na to sám. Třeba ho někde potkáš a až se nebude nikdo dívat, tak mu dáš do nosu. (-;
Napadl mě zase jeden vtip:
Jede skupina ing. a managerů vlakem. Manageři si koupili každý jeden lístek, ing jenom jeden pro všechny. Jeden ing hlídal na chodbě, jestli nejde průvodčí. Manageři se ptali, jak to udělají s průvodčím? A když ing dostali hlášku, že se blížil průvodčí, tak všichni ing zalezli na záchod a na zaklepání průvodčího podali k označení jeden lístek. Vše proběhlo v pořádku a ing i manageři vystoupili na cílové stanici. Když jeli zpět, tak si manageři řekli, že to taky vyzkouší. Tak si koupili jeden lístek pro všechny. A hrozně se divili, že si ing nekupují žádný lístek. Nedělali si z toho hlavu. Jeden ing zase hlídal na chodbě. A zavolal: "Průvodčí!". Manageři se sbalili a opřekot se nasáčkovali na záchodek. Tu přistoupil ing, který hlídal, za klepal na záchod a vystrčený lístek managerům prostě zabavil. Když pak šel skutečný průvodčí, zopakovali postup jako při jízdě tam. Manageři byli pochopitelně v ....
Z toho plyne poučení: Manageři často používají inženýrské metody, kterým absolutně nerozumění. A pak to tak dopadá.