OPRAVA: zase já...

Dělám stránky od školy. zátím jsou skoro prázdné, ale potřeboval bych to zhodnotit. Ted to mám udelané v černé, ale předtím jsem to měl tak do hnědé, možná béžové, ale nezdálo se mi to. mohli by ste mi to ...dyt vite
www.zembirek.wz.cz
To logo vypadá zajímavě, až na to že je teda docela nečitelný - moc tmavý, aspoň teda u mě... Jinak vzhledově to nevypadá špatně, aspoň podle toho, co je tam zatím k vidění, ale je to docela tmavé. Zkus tam někde použít aspoň teda bílé písmo atp. ale spíš by to chtělo nějak celý zesvětlit. Odkazy by mohly mít nějakej ten a:hover.
Odkaz na hlavní stranu by měl být někde nahoře, ne až dole v menu. Plus to logo by mohlo být taky odkazem na hlavní stranu. A není zbytečný tam psát ještě jednou název školy, když už ho máš v logu?
Přestože nemám "optimalizované" rozlišení, ale 800x600, tak to vypadá taky normálně.
Doporučila bych použít nějaké to css, které tam chybí a vůbec trochu spravit ten kód...
už jsem to prhodil tak trofu do sede tak uvidím...
No vidím že to opravdu doznalo viditelných změn a hned je to veselejší. Škoda jen že v rozlišení 800x600 musím kousek horizontálně scrolovat - asi by to chtělo ještě pár pixlíků na šířku ubrat.
Možná bych zkusila ještě toto - text položek v menu máš černě a je to na tom tmavším šedým pozadí kapánek hůř čitelný. Co zkusit tomu písmu dát taky nějakou světlejší barvu, která by se po najetí změnila na tu černou?