Odkaz po odeslani formulare - prosim, poradte!

Mam pripraveny formular, odesilani funguje, az na jednu drobnost.
Po odeslani dojde k presmerovani na moji stranku potvrzujici uspesne odeslani, jenze ZOBRAZI SE POUZE TEXT na bilem podkladu. Zbytek (tj. obrazky se nenactou) a v prohlizeci se navic zobrazuje stale adresa http://www.webzdarma.cz/sendform.php

Poradite jak to udelat, aby se moje stranka nacetla kompletne a v poradku?
Mám za to, že pokud se něco někam přesměruje a to místo kam se to přesměruje je napsané správně, tak to musí fungovat. Když to, kam se to má přesměrovat, zavoláš ručně, tak to funguje?
Ano, v tom je ten hacek, kteremu nerozumim, kdyz to zadam rucne, stranka se zobrazi OK.
NO, napadá mě, že by to ta adresa, která to zobrazuje přebírala jako soubor a zobrazila výsledek, tam by pak neseděla ceta třeba na css. Zkusil bych se podívat na to odkud je moje stránka zobrazovaná (page info pravým myšidlem). Pak bych zkusil přesměrovat na stránku (php), kde bych si zobrazil odkud se zobrazuje a jestli to vydí na ty správné adresáře. No a řešení by mohlo být, že si to z té stránky, na kterou to je přesměrované ještě jednou přesměruju. Ještě mě napadlo zapsání informace, tuším basedir, do hlavičky té stránky na kterou se to přesměrovává.
Víc mě zatím nenapadá.