Jak se vam to libi ?

Zdravim,

jak se vam libi tahle grafika ?

http://easyeditor.czweb.org/screendesign.png

Zatim jen obrazek, ale myslim ze to neni spatny..
jeste jsem to trosku vylepsil:

http://easyeditor.czweb.org/screendesign2.png
nebudu to komentovat, radsi okomentuju tobe, co si sem zadas jako thread, to si sam ZHODNOTIS. Tak nevim proc to sem davas... Hod si to na INTERVAL , tam te zrejou tak ze nevylezes pul roku na net.
22kozoroh: to si sem jako nemuzu dat nic na hodnoceni? Zajima me nazor ostatnich lidi co si o tom mysli a kdyz nechces komentovat, tak sem radsi nic nepis ;-) ... A nechapu co si myslel tim Intervalem...
Já myslim, že je to slušný, akorát malý a tudíž nečitelný.
Garofano: maly to je, protoze je to zatim udelany v grafikym vektorovym programu :).. Jasne ze to nenecham takhle mrnavy :o))
návrh se mi líbí, tak napiš až to bude hotový:)
nevim, mě se to líbí, působí to kvalitně, dovolím si tvrdit, že jsou lepší jak Elis´s websites. O malinko zvětšit a je to vychytaný.
>> Zatim jen obrazek, ale myslim ze to neni spatny..

kdybys tam nedopsal tohle , resp 2 cast vety tak bych ti to okomentoval. Uz kdyz sis nechal hodnotit tvuj 1. web, tak tak tam uz neco podobneho bylo. Nechapu jak si nechas zhodnotit neco a pritom dopises .. myslim ze je to dobry apod.

Myslim ze na intervalu je trosku trosku drsnejsi jadro hodnotících lidi, takze az ti tady vsichni napisou ze to je NICE , tak si to hod tam a potom se budes divit ....

a do budoucna ti to da mozna malou lekci abys nehodnotil sam sebe ... kdyz jak si podotkl te zajima nazor ostatnich lidi.
nepopírám že ten návrh je lepší než můj:) když něco hodnotím tak to nijak neporovnávám - jen koukám co se mí líbí a co ne. pokud to Joe nezaplácne nějakým fujtajbl kódem, bude to paráda:)
>> 22kozoroh:

ok, priste to sem psat nebudu :o), ale napsal jsem proste k tomu i muj nazor... nevim co je na tom spatnyho aby sem taky napsal autor co si o tom mysli.. ale uz to nebudu rozebirat... <<

jinak to delam jako sablony do svyho editoru, tak prave chci aby se to libilo vice lidem a aby to treba i nekdy pouzili..
Joe: Příště napiš, že to bylo myšleno jako šablona do html editoru. Taky by nebylo špatné, když je to šablona webové stránky, udělat z toho tu stránku, dát ji na svůj web a hodit sem odkaz.

Pokud to mám hodnotit podle toho obrázku. Líbí se mi to. Je to moc hezké.

A k tomu sebehodnocení. To je snad jasné, že se ti to líbí. Jinak bys to sem asi nedával, ne? Takže je to zbytečné psát. Akorát to může některé lidi popudit.

Petr (petrvti.wz.cz) : Na to se nikdo neptal, jestli je támhleto lepší než ono. To bychom se pak mohli všichni uchýlit k onomu : "Co to kecáš? Se podívej na svoje boty..."

http://hanyzpage.czweb.org/grafika/petrvti.png
hehe z tohohle threadu mi včera vlezlo na web neuvěřitelných 8 lidí:) už vím jak se dělá reklama:)
Mě se to líbí, ale já bych osobně vůbec nedával na zhodnocení jen polotovar stránek. Prostě až to budeš mít celý v kupě i s obsahem, ozvi se.

Petr
Elis: No dyť. Proč si myslíš, že tu furt píšu jako blázen? ;-D
hanyZ: to jo. ale z témat kde píšu mi tam přijdou třeba 1 nebo 2 lidi. Petr mi jich odsud přilákal víc:)
hanyZ: tak sorrry, jsem tady asi 14dní, tak nevim, že se to nedělá, každopádně stránky Elis beru jako něco, čeho bych chtěl taky někdy dosáhnout, ale stránky Joeho mi přišly prostě po profesionální stránce lepší, tak jsem napsal, co jsem napsal.. no Ale pouze z hlediska zpracování, ty barvy bych radši tmavé..
Petr: Jéé to vůbec nemusíš řešit, já moc dobře vim že moje stránky nejsou profi! hanyZ ti chtěl asi jen naznačit, že kdyby takhle srovnával každý, na téma diskuze se zapomene a bude war. Oceňuju tvoji upřímnost, už jenom proto, že touto vlastností je v poslední době obdařeno dost málo lidí:/ Nemyslím na netu, tam upřímnost narůstá s anonymitou (to se netýká tebe, ty ses podepsal), ale v reálu... Ale to už sme zas úplně jinde:) A jak jsem psala, ještě jsi mi zvednul návštěvnost - takže dík:) A už dost toho:)
Elis:..:-) fajn,že to tak bereš, jen ještě malá otázečka, psala jsi, že se Ti zvýšila odsud návštěvnost.. nechápu, jak můžeš vědět, že je to přímo z tohoto příspěvku?
Toplist?
Petr: http referer :)
Freya: jo supr, už jsem to našel, ikdyž z té IP adresy stejně z 90% nepoznám,jestli to je odsud, natoš z jakého příspěvku,nebo odjinud.. Ale díkas!
Petr: v podrobných statistikách toplistu se dá zvolit, aby se ukázalo, odkud navštěvníci přišli, kromě IP to ukáže i adresu, takže pak snadno poznáš, odkud přišli, tedy např. z kterého threadu fóra wz přišli ;-)
Thalia: no mě to ukazuje jen třeba ...ctt.cps.cz, 62.4.97.118, někdy teda adresu, ale většinou to nepoznám.. Ale v poho, takhle mi to stačí.
Na stránce s výběrem, jaký statistiky chceš zobrazit - http://www.toplist.cz/stat/101138 - vyber možnost Odkud přišli a pak tam bude tabulka Z kterých stránek přišli návštěvníci (prvních 50)...
...Aha, ale jak tak koukám, tobě se tam nic nezobrazuje. Asi jsi při generování kódu nezvolil ANO u položky Zjišťovat odkud lidé přišli.