Nemáte prosím vás někdo tip na nějaký dobrý WYSIWYG editor editor, který se dá stáhnou zdarma? (to dobrý myslím samozřejmě v přímé uměře s tím zdarma)
Za tipy předem děkuji.
Chceš to opravdu vědě?
Žádný dobrý WISWYG editor neexistuje ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ono totiž vytvoření správně napsané stránky vyžaduje v každém WYSIWYG editoru určité znalosti i úsilí. Když tyto použiju ke zvládnutí texťáku s letmým zobrazováním stránky (např. 1st Page 2000), dojdu určitě k lepším výsledkům i efektivitě práce. Kombinace 1st Page 2000 + TopStyle Lite se mi zdá jako docela slušné pracovní prostředí webmastra (zdarma).
Za nejméně "škodlivý" WYSIWYG bych považoval editor browseru Mozilla, je i samostatně, pod názvem Nvu, ale jen anglicky. Slušný je také editor v kancelářském balíku OpenOffice.org.
To vyzaduje... znalosti a umet si to nastavit rozhodne. Pekny kod napisu i ve FP kdyz si to budu kontrolovat. Nicmene me nejvic vyhovuje PSPAD.
Ale delal sem ted jednu tabulku cca o 100 radcich a 10 sloupcich, a rucne se mi do toho fakt nechtelo. Tak sem si to nechal vyjet pres Frontpage 2003 a ten kod byl vic nez nadhernej....
Já už teď taky a tabulky mám v textu oddělovač/řádek a generuju je přes PHP, když memám k dispozici databázi. Ještě mám jednoho klienta, co nemá ani PHP, tam to řeším hromadnou záměnou textu v EditPadu.
Nevíte, prosím někdo, jestli je v PSPadu nějaký znak pro zalomení řádku do dialogu "Nahradit text" (příp. pro TAB)? Pod XP mi na EditPadu blbne font.
HTML budeš muset umět stejně. Jinak žádný tip nemám. (používám FP, ten se musí nastavit, aby nedělal stránky jen pro MSI€. )
Jásem tedy začínal kdysi dělat stránky právě přes WYSIWYG a to v Dreamweaveru, což byl asi vždy nejlepší WYSIWYG editor. Bohužel není zdarma.
Teď už dělám jen v texťáku nebo pspadu :-)
na internetu je vše zdarma... :-)