odkaz

ako mozem urobit odkaz napriklad na flash ked nechcem aby si to mal uzivatel moznost stiahnut?
<a href="ADRESA">Stahujte Flash Tu</a>

*Adresa - musi smerovat presne na subor, napriklad :
download/mojflash.pripona
alebo proste ako to tam mas nahrane...
co? nejde mi to.
aby som to upresnil: ak uzivatel klikne na ten flash tak chcem aby sa otvoril v novom okne a nechcem to ze uzivatel ma moznost si ho stiahnut.
chapeme?
Nejlepe zabalit .swf soubor do ZIPu a na to dat odkaz.
Zas jedině Flash objektem, ten je slušně chráněn, ale musel bys nějak zabránit cachování. Tyhle blbůstky se totiž normálně ukládají do Temporary Internet Files. Máš stejný problém jako ti, co chtějí zpívat, ale jen za prachy. Já bych to nechal doma a vybíral vstupné.
thakze to newiete zrobit newiete mi poradit?
A jak si člověk ten flash asi tak prohlédne, aniž by si ho stáhnul k sobě do počítače ?! :-/
napriklad www.skladiste.cz tam sa stahuju flashe?
No jistě, stačí spustit v IE a pak si ji vyzvednout ve složce Temporary Internet Files. Ony se musí stáhnout, aby je mohl systém spustit.
Jen se musí soubor flash nebo shockwave zapsat jako objekt do nějaké stránky, aby šel spouštět. U swf stačí sehnat FlashPlayer a jednou ho spustit, vytvoří se asociace a SWF jde spouštět přímo kliknutím. Když neni soubor swf uzamčen při ukládání, tak jde dokonce vytvořit exe soubor.
Taaaakze mohli by ste mi spisat podrobny navod?
Spatne jsem pochopil dotaz. To, co chces, nejde.
Takze to nikto nevie urobit!?
Minule ste sa tu vychvalovali ze neviem co a teraz mi newiete poradit z odkazom?
skuste si dat napriklad www.onlinehry.sk alebo www.skladiste.cz alebo www.1000her.cz atd... A NAPISTE MI NA KTOREJ Z TYCHTO STRANOK SI UZIVATEL STIAHNE FLASH DO COMPU A OFF-LINE HO HRA!
Vytvorit nove uplne pasivni okno jde JavaScriptem, proc by sem nekdo psal skript, kdyz je toho na Internetu plno (google.com). A navic je to na h...o, protoze jakoukoliv hru v SWF, nebo DCR, z tech adres co pises, si stahnu vyse popsanym zpusobem.