tanecnisvet.wz.cz

koukli byste se mi na to? chtěla bych slyšet připomínky, ale co se týče frejmů - poznámky ignoruju...
ty frejmy sou hnusny
Zbav se rámů a bude to dobrý.
Frames are death! Css rulezzzz!

Rámy fakt ne!

Bejt tebou tak poznámky ohledně rámů neignoruju! Pokud teda chceš, aby to za něco stálo!

Sláva lesům!
ale triniti ty rámy po matuře předělá, že? :-)

Já bych spíš zrušila ten efekt tučnýho písma po najetí na odkaz. V levém menu to nevadí, v nadpisech ještě jakž takž, ale v textu kvůli tomu poskočí celý text, když je to někde v odstavci. Konkrétně odkaz "image" hned na začátku - když na něj najedu, odskočí mi zpod myši bokem...

Jo a když otevřu fotku ze zmenšeniny, myslím že by ty velký stačily tak max. do rozlišení 800x600. Např. v "osobní fotogalerii" se asi druhá fotka (tu jsem vybrala namátkou, jiný jsem nezkoušela) otevře v rozlišení 2288x1712, a když chceš vidět co na ní vlastně je, musíš zběsile šoupat šoupátkama a došoupat se až někam na prostředek, kde je to důležitý.
Pryč s rámama.
Jinak na to téma se daj udělat docela dobrý stránky ;-)
Hele, kolik toho má http://tanecnisvet.wz.cz společného s http://blue4ever.wz.cz, na níž se nachází nechvalně známá povidka.htm o null a null? :-)
Freya: ?
http://blue4ever.wz.cz sou stránky mojí ségry:)))
ps: dobrej postřeh, jak tě to napadlo?
To by mě taky zajímalo...
Koukám na web a všímám si podobností. V hlavičce obrázek rozpitý obdélníkově do ztracena + stejný ozdobný font, levé menu s černými linky ztučňujícími se na :hover, pod ním shoutboard, střízlivé čtverečkově-obrázkové odrážky, oddělovací čáry z rovnítek, stejný font... Ty stránky vypadají jako dělané podle jedné šablony, a přitom jsou každé úplně jinak technicky řešené.

Ségra by tě to odrámování mohla naučit :-)
Hezký postřeh. Ale stejně nechápu, že tě to tak napadlo. Ty si ten Blue web nějak pamatuješ. Že ty ho navštěvuješ pravidelně? Nezměnilas hudební orientaci? ;-D
No jasně, z blacku jsem přelezla do brutálního goregrindu, jehož nejortodoxnějšími zástupci jsou právě Blue ;-)))
FREYA: ségra to nedělá přes rámy, ale přes obyčejnou tabulku... momentálně sem moc líná, abych s tim něco dělala. svůj účel to plní:)
Ona i ta ošklivá tabulka by ten účel plnila líp. Ale kdybys to udělala rovnou v CSS, tak ségru přetrumfneš ;-)