Jak udělat průhledný obrázek?

Potřeboval bych předělat tento obrázek http://marvel.webz.cz/web/secretwars.jpg tak aby byl nevýrazný a bledý, protože bych ho chtěl mít na pozadí vnořeného rámu.

Nevíte někdo jak udělat obrázek na pozadí tak, aby se při rolování posuvníkem neroloval dolů, ale hýbal by se jen text a obrázky a to pozadí by stálo na místě?

Dík, věřím Vám, že mi pomůžete.
http://www.jakpsatweb.cz/pozadi.htm#body
Dík, tohle už jsem taky zjistil, na jakpsatweb jsem to našel 5 minut po vytvoření tohohle témata. Nevíš, jak se dá udělat ten nevýrazný a bledý obrázek?
No tipoval bych v ňákým grafickým editoru.
Odladil bych kvalitu obrázku základními filtry, třeba v nějakém free prohlížeči obrázků, například: http://irfanview.wz.cz/
Jas - Kontrast - Nasycení - Gama korekce
Průhlednost vybrané barvy se nastaví u formátu GIF při ukládání ale tady je to myslím zbytečné.
Expertnější řešení :
- částečná průhlednost jde u formátu PNG - nepodporuje Internet Explorer
- v kódu stránky pomocí speciálních filtrů - podporuje jen Internet Explorer.
- v kódu stránky pomocí speciálních filtrů - podporuje jen Internet Explorer.

Jo tyhle filtry jsou opravdu geniální.Doufám, že to bude standard a že to pak bude mozilla take podporovat.Je skoda ze napady ma jenom m$..
U Netscape taky nějaké filtry vymysleli, ale ty zas neumí IE, takže se to musí kombinovat a to tak, aby každý četl jen to, co mu patří. Ale je tu ještě Opera a několik dalších browserů na jiných platformách. Myslím, že to bude W3C ignorovat, on to totiž umí formát SVG a líp.
2 Havel-st:

*.png samozřejmě podporuje Internet Explorer
No, pruhlednost pomocí MS filtru, nebo je to něco nového?
Já to nepoužívám, tedy neznam - poraď ty. :)
2 Trpajzlík: IE png sice podporuje, ale jako vždy po svém, takže na nějaké poloprůhledné obrázky můžeš (pokud chceš mít validní kód a proto nepoužívat filtry) klidně zapomenout.
2 Non_E: No jo, taky mi to došlo, když jsem si to znova přečetl, nějak mi unikla souvislost s průhledností. Takže sorry
Nevýrazný obrázek: otevřeš v malinko lepším editoru jak malování, vezmeš vlastnosti obrázku a nastavíš mu jas na nějakou vyšší hodnotu, tím získá takové vyblité barvy. Nebo do tmava to uděláš opačně...