Nevíte, jak roztáhnout iframe mezi 2 jiné iframy?

Potřebuji, aby to na webu: www.fujtajbl.wz.cz v pravém rámu vypadalo takto>

AhojAhojahoj................................................................................

levý iframe Iframe, které se pravý iframe
má zarovnat tak, pravý iframe
anketa aby přesně navazoval shoutboard
na levý iframe a pravý
iframe


Optimalisoval jsem to se zapnutými Oblíbenými a teď se to, když je vypnu, dost rozhasí. PoraĎte jak to napravit. Jde to přes CCS ?
Sorry, abyste to viděli, podívejte se na mou stránku. Vony se tady nedělaj mezery, tak ten text uprostřed je nesouviský . Díky tisíceré...
Faq to nikdo neví?
Ale vědí, jen není nikdo zvědavej hned po obědě vzpomínat na to jak se to dělá, když tyto věci už dávno zrušili v minulém století. :-) A jakpsatweb.cz sis už prostudoval ?
No, teď jsem to jakžtakž udělal
no tak s tim jakžtakž pokracuj ...
Ještě...lze to vymakat tak ,aby , když budou 3 iframy vedle sebe, se při větší obrazovce nebo větším oknu úměrně roztahovali ?
Když to nebudou 3 iframy, ale 3 pozicované divy, tak ano:) U iframů nevím, vzpomínám si na ně jen mlhavě...
Když už iframy, tak do iframu dej framy a ty se dají i roztahovat. Ale to už je hodně prasárna... I když, kdo chce kam,...
Do iframu framy? Jak to jde? Jak se do iframu dávaj framy?
No ale podle mě to chtělo do toho iframu dát framy ve kterejch budou zase iframe s framama... jinak to nevidim....

PROBOHA!
>> Do iframu framy? Jak to jde? Jak se do iframu dávaj framy?

Cpát frejmy do ifrejmů a vůbec to takhle zanořovat je největší prasárna. Jestli chceš, aby tvůj web hlasitě nekřičel "já jsem sílo velké lamy!", tak se na frejmy v ifrejmech vykašli.

Když potom někdo vstoupí na tvé stránky přes jinou stránku než index, vypadá to u něj na monitoru přesně tak, jako když si ty otevřeš u sebe z disku jakýkoli soubor, který vkládáš do frejmu (src="neco.html"). a to asi není to, co chceš...
Ale možná by stálo za to vyzkoušet, přes kolik frejmů v ifrejmech ve frejmech v ifrejmech ve frejmech v ifrejmech se prohlížeč bude schopnem prokousat, než z něj začne crčet krev :-)
To zní jako pořádná dekadence :D

Když už jsme u takových úchylných nápadů, zkoušeli jste někdo vytvořit megaborder u frejmu. Levý tenký frejm, šílený megaborder-tlusťoch, druhý pravý frejm. Já to zkoušel a vypadalo to zhusta úchylně, ale u některého prohlížeče to bylo nějak omezené, snad na 150px, už si nevzpomínám...
Tak už jsem to našel. Firefox velikost limituje. Zato IE je velkorysý, tak jak ho všichni známe. Doporučuji tedy se sebezapřením pustit Exploitera :)


http://hanyzpage.czweb.org/earl-frejm/earl_frejm.html
Zajímavý, to by mě ani nenapadlo.
Petr: Mě to napadlo během (jinak dost užitečného) počítačového kurzu, když jsme na jeho konci probírali základy tvorby www stránek a já se trochu nudil :)
hanyZ >> lol! Tohle slůvko sice nerada používám, ale na Earlův monsterframe se žádný výraz nehodí líp :-) Nech tam tu stránku pls pár dní, linknu to od sebe z webu :-)
Freya: Jo, není problém. Na webu mám zatím místa dost :)