Hodnocení webu

Zdravím, prosím hodnoťte web www.ausid.cz, hurá do kritiky!
no covece ty ramy... bleeee. Nekdy se to da prekousnout. Ale scrolovat menu a pak i hlavni strankou je vice nez priserne. Jinak je to takovy normalni. Obycejne bohuzel. Chybi mi tam nejaka ucelenost. Nic tam nevycniva. Lepsi dotek s rukou grafikovou by tomu prospel.
Klasický web začínajícího tvůrce. Spracování je jednoduché a grafika, no o tébych raději ani nezmiňoval. Takže mé hodnocení je pro tebe velice špatné, ale na začátečníka dobrý.

by Sargas
Nevypadá to špatně, strukturu to má a jako začátečník mi nepřipadáš. Jenom bych odkazy dělal standardně (email atd.) s podtržením - očekává se to. Ten skrolovací text raději nahraď odkazem na tabulku s novinkama nebo ceníkem apod. Tu hlavní stránku lze udělat jinak než v rámcích, ale tak je to zase jednodušší na údržbu. Důležitý je výsledek a ten ty stránky o půjčovně splňují, pokud jsi neměl na mysli jiné stránky na kontrolu :-)
No v začátníc jsem na tom byl o dost hůř... jenom teda na můj vkus je ten web, tedy spíš text moc v pohybu...
Hmmm stránky máš sice začátecnivký ale zase tam máš dost obsahu....skus si zmenit tie farby aj odkazy a možno sa polepšíš....
Ach ty rámy . . .
Nevím jak dlouho tvoříš webové stránky, ale jestli si teď začal, tak mi řekni, proč se učíš tak staré technologie.
Carl:Někdo tu psal,že:"stránky dělat neumim,tak radši kradu..."Takže,být tebou se moc neozývám.A Revealman:Každý nějak začíná,a ty jsi taky rámy dřív použil!