POMOC!

Ahoj lidi.Potřebuju poradit ohledně webu.Vše by bylo OK,kdyby se mi načítaly obrázky...jakého formátu musí být,aby mi to šlo přes WZ?
Díky moc
JPG, GIF, PNG
- na WZ nepoužívat v názvech souborů a složek háčky, čárky, mezery,
pozor na konflikt malých a VELKÝCH písmen - dop. používat všude malá.
Tvoje stránka mi bohužel zobrazí jen 404ku.
Jinak co se týče obrázků, tak nejlepší jsou jpg, gif, png... Důležitý je, aby v odkazu byl zapsán přesný název souboru, musí souhlasit velký i malý písmenka. Takže nejlepší je mít názvy malým písmem, bez mezer a diakritiky a v odkazu správnou cestu. Pak musí obrázky fungovat.
Ha byla jsem předběhnuta :-)

Havel-st: je vidět, že ta otázka je na wz opravdu častá. Už na ni existuje
skoro univerzální odpověď ;-)
Děkuji za pozornost.
Dobrá,ale jelikož to dělám ve Wordu,tak se mi ten obrázek zobrazí jen ve Wordu,pokud je to BMP,ale zase se ten BMP nezobrazí na WZ.
A když dám do Wordu ten JPG,GIF,nebo PNP,tak se mi nezobrazí ve Wordu,tak co s tímhle?Pokud možno pište mi na mejla.
BlackThief@volny.cz
Díky
Nedělej stránky ve Wordu, jsou s tím jenom problémy. Word totiž není na tvorbu stránek určený, a proto potom vznikají takové paskvily. Zkus radši nějaký HTML editor.
Zobrazit by se měl i bmp, ale je potřeba, abys nahrál na web i ten obrázek. Tuším že word si při uložení vytvoří mimo jiné složku s názvem neco_soubory, do které si uloží ten obrázek. Tu složku je pak taky potřeba nahrát na web.
Jinak mně se ve wordu obrázky zobrazují v pohodě (bmp, gif, jpg...).
Když už děláš stránky v Microsoftím produktu, tak FrontPage by byl lepší než Word...