Už se Vám to líbí?

V leckterém HTML editoru si můžeš uložit stránku jako template...

Ale jo, je to hezčí. Jenom tu reklamu by mi přišlo férovější dát tak, aby byla vidět bez scollování. Možná by se ta obsahová část stránky nemusela tolik odsazovat shora, a pak by se to obojí vešlo v 1024×768 bez scrollování.
Na to co je férové já kašlu, hlavně aby to nebylo vidět. Původně jsem chtěl zakázat sceollování úplně, ale v 800x600 by to dost vadilo.

Ale, co bych měl změnit? Jaký editor přesně?
>Na to co je férové já kašlu, hlavně aby to nebylo vidět. Původně jsem chtěl zakázat sceollování úplně, ale v 800x600 by to dost vadilo.

Moc pěkné, říkat takovéhle věci rovnou na fóru hostingu, který ti poskytuje místo, a jediné, co po tobě chce, je zobrazit banner...

Používám HTML Kit, ale určitě to není jediný editor, který tohle umí...
A kde v něm je ta funkce, já ho používám taky, ale to jsem tam nenašel. Nevíš, kde se dá do něj sehnat čeština?
Když mám všude jenom jedno písmo, mám zadat druhé, kdyby náhodou někdo Arial neměl? Jestli jo, tak to bude vypadat takhle?

body {
background-image: URL('web/secretwars.gif');
background-attachment: fixed; color: black; font-family: Arial, Verdana; background-color: #f0ffff}
Arial je snad všude, ale pro jistotu bych to zapsala takhle:
font-family: Arial, sans-serif; (sans-serif znamená základní bezpatkové písmo). Pak si nebude stěžovat ani CSS validátor.

A k těm templates... Nevím, moc je nepoužívám. Mám akorát definovanou kostru XHTML souboru s DTD, všelijakými metainformacemi a linky na styly, kerou to nahodí jako nový soubor. To se dá definovat v Preferences.
no, to je to co jsem myslel, jen by to chtělo tu češtinu:-(